Love21 Diverse Sexul in saptamana 40 de sarcina

Sexul in saptamana 40 de sarcina

de Love21
dragoste

Introducere

Saptamana 40 de sarcina poate fi una foarte interesanta, provocatoare si productiva. In aceasta etapa, femeile se pregatesc pentru nastere si se confrunta cu numeroase schimbari fizice, emotionale si mentale. De asemenea, schimbarile in ceea ce priveste sexul in aceasta perioada de timp pot fi considerabile. Acest articol examina modul in care sexul se schimba in saptamana 40 de sarcina, si ce trebuie sa stie o femeie despre acest subiect.

Cum se schimba sexul in saptamana 40 de sarcina

Acesta este unul dintre cele mai importante subiecte pe care o femeie trebuie sa le abordeze in saptamana 40 de sarcina. Deoarece corpul femeii se pregateste pentru nastere, se produc schimbari fizice si hormonale care influenteaza modul in care se simte si gandeste in legatura cu sexul.

Unul dintre cele mai evidente schimbari este fatisarea organelor genitale, care poate cauza disconfort sau chiar durere atunci cand se face contact intre parteneri. De asemenea, durerile de spate si musculare, oboseala si lipsa energiei pot face dificila practicarea sexului in aceasta perioada.

Sanatatea in timpul sexului in saptamana 40 de sarcina

Deoarece riscurile pentru sanatate sunt mai mari in aceasta etapa, sexul ar trebui sa fie abordat cu atentie. Femeile trebuie sa discute cu medicul lor despre orice simptom sau semne care ar putea indica o complicatie inainte sau dupa actul sexual.

De asemenea, pana in saptamana 40 de sarcina, exista cateva precautii pe care trebuie sa le luati atunci cand faceti sex. In primul rand, este important sa se evite contactul vaginal. Acest lucru se datoreaza faptului ca contactul vaginal poate provoca infectii sau iritatii in zona genitala.

De asemenea, sexul prezervativ ar trebui evitat. Bariera protectorului poate provoca iritatii in zona genitala si poate fi greu de inlaturat. In plus, sterilizarea prezervativului poate fi dificila, ceea ce poate provoca o infectie.

Cum sa va pregatiti pentru sex in saptamana 40 de sarcina

Inainte de a face sex in aceasta saptamana, este important sa se discute cu medicul despre starea de sanatate si preferintele dvs. Acest lucru va ajuta sa va pregatiti corespunzator pentru sex.

De asemenea, pozitia poate face diferenta in ceea ce priveste confortul si placerea in timpul sexului. De exemplu, pozitiile laterale, pe spate, pe partea stanga sau pe jos sunt mai confortabile decat pozitiile de sus si de pe partea dreapta.

Cele mai citite articole

De asemenea, folosirea unei perne pentru suport si incalzirea in prealabil a zonei intime pot ajuta la reducerea disconfortului si durerii in timpul actului sexual.

Ce alte schimbari pot sa apara in saptamana 40 de sarcina?

Schimbarile in ceea ce priveste sexul in aceasta saptamana nu se aplica doar organelor genitale. De asemenea, apar schimbari in ceea ce priveste libidoul si apetitul sexual.

Nivelul hormonilor poate influenta pofta de sex si poate face dificila placerea sexuala. De asemenea, anxietatea si stresul pot avea un impact asupra libidoului si poftelor sexuale, ceea ce poate face dificila pregatirea pentru sex.

Cum sa va bucurati de sex in saptamana 40 de sarcina

In ciuda schimbarilor fizice si emotionale, exista cateva modalitati prin care sa va bucurati de sex in saptamana 40 de sarcina.

In primul rand, este important sa comunicati cu partenerul dvs. despre sentimentele si preferintele dvs. Acest lucru va ajuta sa va puneti amandoi la curent cu preferintele unul fata de celalalt si sa alegeti o pozitie confortabila pentru a va bucura de sex.

De asemenea, folosirea pernelor pentru suport si incalzirea in prealabil a zonei intime pot ajuta la reducerea disconfortului si durerii in timpul actului sexual.

In plus, este important sa va respectati corpul si sa va limitati la acte sexuale care va fac sa va simtiti confortabil. Oricare ar fi preferintele dvs., este important sa le respectati si sa le abordati cu atentie.

Concluzie

Saptamana 40 de sarcina poate fi una foarte interesanta si provocatoare. Schimbarile in ceea ce priveste sexul in aceasta perioada pot fi considerabile. Este important sa se ia in considerare sanatatea si sa se discute cu medicul despre simptomele si semnele de complicatie inainte sau dupa actul sexual.

De asemenea, este important sa comunicati cu partenerul dvs. despre sentimentele si preferintele dvs., sa alegeti o pozitie confortabila si sa respectati corpul si preferintele dvs. Prima grija ar trebui sa fie aceea de a va bucura de sex si de a va simti confortabil si in siguranta.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa