Love21 Diverse Sexul in sarcina trimestrul 1

Sexul in sarcina trimestrul 1

de Love21
dragoste

Introducere

Sarcina este un moment minunat in viata unei femei. Pe masura ce se apropie termenul, mamicile in devenire experimenteaza modificari fizice si emotionale. Desi, in primul trimestru, bebelusul nu poate fi identificat ca fiind masculin sau feminin, exista o serie de factori care permit stabilirea acestei informatii. Acest articol se va concentra asupra modului in care sexul bebelusului poate fi determinat in primul trimestru de sarcina.

Citirea ultrasonografiilor

Ultrasonografiile sunt fara indoiala cea mai buna metoda prin care medicii pot determina sexul unui bebelus. Desi sexul poate fi determinat incepand cu saptamana a cincea, medicii sunt adesea capabili sa identifice acest lucru incepand cu saptamana a opta sau a noua. Daca sunteti curiosi sa aflati sexul bebelusului inca de la diagnostisarea sarcinii, cereti medicului dumneavoastra sa va arate imagini cu detaliile necesare.

Testele de screening

Testele de screening prenatale sunt eficiente pentru identificarea sexului bebelusului. Aceste teste constau in prelevarea unei mostre de sange pentru a detecta nivelul hormonilor din organism. Aceste teste pot confirma si alte aspecte ale sanatatii bebelusului. Din pacate, testele de screening prenatale nu sunt 100% precise si pot sa indice sexul in mod gresit in anumite cazuri.

Testul de triplu screening

Cele mai citite articole

Testul de triplu screening este o alta metoda prin care medicii pot afla sexul bebelusului. Acest test este recomandat tuturor mamicilor care isi doresc sa afle sexul inainte ca bebelusul sa se nasca. Testul de triplu screening necesita prelevarea unei mostre de sange si poate ajuta la detectarea bolilor congenitale cu ajutorul hormonilor prezenti in organism. Pe langa acest lucru, testul de triplu screening poate oferi informatii despre sexul bebelusului inainte de nastere.

Rezultatele testelor genetice

Testele genetice sunt o alta metoda prin care medicii pot determina sexul bebelusului. Acestea sunt, de obicei, recomandate mamicilor care prezinta riscuri ridicate de a avea un bebelus cu o anomalie cromozomiala. Testele genetice sunt adesea folosite pentru a detecta, de asemenea, diverse alte boli congenitale. Testele genetice pot fi extrem de precise in ceea ce priveste identificarea sexului bebelusului.

Concluzie

Exista mai multe metode disponibile pentru a determina sexul bebelusului in primul trimestru de sarcina. Testele de screening prenatale, testele de triplu screening si testele genetice sunt cele mai populare metode, dar medicii pot folosi, de asemenea, ultrasonografiile pentru a stabili acest lucru. Desi, in unele cazuri, aceste teste pot da rezultate gresite, sunt de obicei extrem de precise si pot oferi informatii pretioase despre sexul bebelusului inainte de nastere.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa