Love21 Diverse Sfaturi pentru cum sa oferi cadoul perfect de 8 martie in mediul business

Sfaturi pentru cum sa oferi cadoul perfect de 8 martie in mediul business

de Love21

Luna Martie este una cu multe sarbatori dedicate atat primaverii, cat mai ales femeilor. In mediul de business, insa, lucrurile se complica, atat datorita faptului ca trebuie respectate anumite norme de eticheta, dar mai ales datorita modului in care cadourile vor fi oferite.

In mediul de business, in luna Martie poti oferi, in egala masura, cadouri atat partenerilor, cat si angajatelor, care sa semnifice aprecierea pentru relatia profesionala de incredere pe care o aveti. Altfel spus, sunt o multime de cosuri cadou gourmet de la care sa iti gasesti inspiratia, dar nu uita si de felicitarea scrisa de mana, ca semn al apropierii dintre voi.

In 1977, Adunarea Generala a ONU a decretat 8 Martie drept Ziua Natiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor si Pace Internationala. Altfel spus, nimeni nu are niciun dubiu cu privire la semnificatia zilei la nivel mondial, pe cand ziua de 1 Martie este celebrata, mai degraba, la nivel regional.

De asemenea, suntem constienti ca gestul conteaza mai mult decat cadoul in sine, dar atunci cand vine vorba de a oferi cadouri in mediul de business, chiar si cadouri corporate de Paste sau Craciun, lucrurile se schimba. Evident, nimeni nu isi doreste un cadou anost, lipsit de valoare, pentru ca partenerii tai de business se pot simti lezati, iar asta va crea o imagine negativa asupra companiei pe care o conduci.

Ziua de 8 Martie poate fi o ocazie excelenta pentru afacerea pe care o reprezinti sau o conduci, mai ales ca darul perfect poate intari relatia de colaborare cu partenerii. In acest caz, ar fi bine sa optezi pentru cosurile cadou din gama premium, care contin o multime de produse dulci si sarate de tip gourmet, ambalate elegant, adaugand o nota personala cu ajutorul unei felicitari scrise de mana.

Ce cadouri corporate sunt perfecte de 8 Martie?

In randul partenerelor de business, alegerea cadourilor corporate poate fi o adevarata aventura, deoarece trebuie sa selectezi produse care creeaza o imagine pozitiva despre tine si afacerea pe care o reprezinti. Opteaza pentru cadourile corporate de calitate, de la martisoare placate cu aur, elegante, la cosuri cadou al caror continut sa surprinda.

Atat in cazul angajatelor, cat si al partenerelor de business poti opta pentru produse de beauty, cosuri cadou cu bomboane si ciocolata premium, dar si la buchete de flori atent selectate si aranjate, insotite de o felicitare.

Alege inteligent cadourile corporate

In ceea ce priveste cosurile cadou, sa il ahizitionezi pe cel perfect inseamna sa se potriveasca cu interesele destinatarului. Altfel spus, este recomandat sa nu cumperi acelasi cos cadou pentru toti partenerii de business, dat fiind ca femeile nu au niciodata aceleasi gusturi sau preferinte.

Ca darul tau sa fie de efect, ar fi bine sa afli cateva detalii despre fiecare destinatar in parte, iar cu o planificare atenta si o cercetare adecvata, ai toate sansele sa aduci un zambet pe buzele femeilor de afaceri de 8 Martie.

Cele mai inspirate cadouri raman florile

Femeile adora sa primeasca flori, iar de 8 Martie vor fi toate numai un zambet. Tine cont si de faptul ca in aceasta perioada femeile primesc o multime de flori, deci trebuie sa adaugi si o felicitare, astfel incat sa stie de la cine l-a primit.

Cadourile prefecte pentru angajate

In ceea ce priveste personalul feminin dintr-o companie, lucrurile sunt mai simple. Poti organiza o petrecere de 8 Martie, le poti oferi un aranjament floral elegant, cadouri de beauty sau chiar tichete cadou.

Un studiu recent arata ca o cincime dintre companii va acorda in acest an tichete sau carduri cadou angajatelor de 8 Martie. Aceste tipuri de cadouri sunt avantajoase si preferate de companii intrucat reusesc sa multumeasca si angajatele si, in plus, sunt scutite de impozite si de taxe sociale salariale si patronale, in limita sumei de 150 lei pentru fiecare angajata.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa