Love21 Lifestyle Marirea sanilor cu implanturi cu gel siliconic, cea mai buna alegere daca avem sanii mici

Marirea sanilor cu implanturi cu gel siliconic, cea mai buna alegere daca avem sanii mici

de Love21

Daca barbatii nu au o problema foarte mare cu marimea sanilor, la femei lucrurile se schimba radical. Sunt doua scenarii intalnite adesea in randul femeilor de toate varstele: fie au sanii prea mari si trebuie sa ii micsoreze, fie sunt prea mici si au nevoie de marire sani cu diverse implanturi.

Marirea sanilor este si cea mai cautata operatie estetica, este necesara cand sanii sunt prea mici, cand trebuie refacuta forma si marimea dupa sarcina, cand nu avem simetrie la nivelul sanilor. De obicei, cand avem o operatie de marire sani se va folosi implantul cu gel siliconic, sigur, rezistent, usor de utilizat in timpul procedurilor chirurgicale.

De ce implant cu gel siliconic? Pentru ca avem o substanta cu o consistenta mai mare, gelul e mai vascos, nu iese din implant, pentru ca bustul arata mai bine, are dimensiuni mai mari, senzatia la pipaire este mai placuta, este mai usor de suportat. Ridicarea si remodelarea sanilor, dar si marirea lor este una rapida daca se foloseste implantul cu gel siliconic.

Doua sunt locurile unde putem sa avem implantul, deasupra muschiului pectoral sau sub el, marimea lui depinde de masuratorile pe care le are femeia care solicita operatia estetica, sanii naturali si zona pectorala sunt evaluate.

Daca vrem sani mai fermi alegem gelurile cu o consistenta cat mai densa, daca vrem sa fie mai moale tesutul pe care il simtim la atingere trebuie sa solicitam implanturi cu o consistenta mai moale. Forma implanturilor poate fi rotunda sau pot avea forma anatomica, ceva mai aplatizate in partea superioara, se primeste garantie pe viata si cand se rup se inlocuiesc gratuit de catre producatori.

Marirea sanilor cu implanturi cu silicon este o procedura chirurgicala fara riscuri, se poate recomanda si executa in clinici specializate in chirurgia estetica, fiecare marire de sani vine doar dupa o evaluare corecta si completa a pacientelor.

Chirurgii vor alege cele mai bune solutii pentru sani care arata bine si au si functionalitate inalta. In timpul operatiilor pacientele nu vor simti nimic, vor fi anesteziate, procedurile nu dureaza foarte mult si recuperarea e totala si rapida, nu raman urme vizibile dupa vindecarea zonelor unde au fost incinzii.

E bine de stiu ca marirea sanilor e o interventie chirurgicala obisnuita, se poate face in orice conditii, varsta minima insa trebuie sa fie peste 18-20 de ani pentru a avea sanii dezvoltati complet. Femeile care solicita marirea sanilor inteleg si riscurile asociate unei operatii si stiu foarte bine ce isi doresc, primesc toate informatiile despre implant si il pot alege pe cel preferat, in functie de recomandarile medicale avute.

Cand e nevoie implanturile se pot inlocui cu altele sau pot fi ajustate pozitiile lor, se pot reintroduce alte implanturi in functie de comportamentul lor de dupa operatie. Marirea sanilor ramane una dintre operatiile estetice cu rezultate excelente si foarte usor de suportat la orice varsta, merita incercata daca aveti probleme cu sanii prea mici.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa