Love21 Diverse Sfaturi utile pentru alegerea formatiei de nunta

Sfaturi utile pentru alegerea formatiei de nunta

de Love21
Sfaturi utile pentru alegerea formatiei de nunta din bucuresti

Atunci cand vine vorba de o nunta, alegerea muzicii care sa distreze invitatii este unul dintre cele mai importante lucruri pentru care mirii ar face tot posibilul sa iasa bine. O formatie de nunta nepotrivita poate avea un efect dramatic asupra atmosferei evenimentului si poate fi factorul decisiv daca petrecerea de nunta este una reusita sau dimpotriva. Ceea ce orice pereche de miri cauta este, cu siguranta, un ring de dans complet plin, cu muzica prin care sa atraga toata oaspetii intr-un joc neincetat, asa cum poate garanta o formatie de nunta din Bucuresti. Exista cateva aspecte de care mirii trebuie sa tina seama atunci cand cauta sa isi aleaga formatia de nunta care sa le cante la petrecere.

Inainte de toate, insa, mirii trebuie sa se asigure ca locul ales dispune de suficient spatiu alocat formatiei muzicale, iar daca reprezentantii localului au diverse cerinte referitoare la formatia care va canta trebuie sa se asigure ca acestea pot fi indeplinite.

Dupa stabilirea aspectelor legate de local, mirii trebuie sa se gandeasca la tipul de muzica care vor sa le anime petrecerea: alegerea muzicala trebuie sa reflecte personalitatile individuale. Le este potrivita muzica clasica, funk, rock etc.? Sau vor mai degraba un cvartet de coarde si o ambianta linistita? Sau poate ca isi doresc doar muzica pe care oamenii sa danseze neincetat? Nu ramane decat ca acestia sa solicite un playlist orientativ pe care intentioneaza sa il aleaga pentru nunta si sa evidentieze muzica preferata sau pe care nu ar vrea sa o auda, asigurandu-se astfel ca petrecerea va reprezenta preferintele mirilor, nu pe ale altora.

Cele mai citite articole

Cat timp va canta trupa? Exista o ora stabilita pentru finalul petrecerii? Ceea ce trebuie sa faca mirii in continuare este sa se asigure ca formatia aleasa va putea canta atata timp cat este nevoie. De asemenea, o idee buna este planificarea de la inceput a unor intervale de cantat, respectiv pauze pe care le vor lua artistii si cum vor fi acoperite acestea. Totodata, daca mirii au preferinte in ceea ce priveste incheierea petrecerii, este bine ca si aceste aspecte sa fie discutate de la bun inceput.

Bugetul, un alt aspect important de luat in calcul. Ce buget sunt dispusi mirii sa acorde muzicii pentru petrecere? Exista o varietate de optiuni disponibile pentru a se potrivi bugetului fiecaruia. Dar trebuie sa se tina seama ca o formatie de nunta va fi intotdeauna mai scumpa decat un DJ, la fel cum o trupa mai putin cunoscuta va fi mai ieftina decat una consacrata. Insa nici rezultatul obtinut nu va fi acelasi, fireste. Pentru aceasta zi foarte importanta este esentiala alegerea unor muzicieni cu experienta, a unor profesionisti care pot garanta ca experienta va fi una reusita, inedita chiar.

Tot ceea ce ramane de facut la final este realizarea unei liste de intrebari pentru  a clarifica orice incertitudine care ar putea aparea legat de aceste aspect. Este indicati ca toate acordurile si toate aspectele sa fie realizate in scris pentru a nu exista neintelegeri ulterioare. Iar tot ceea ce ramane de facut la final este ca toata lumea sa se bucure de ziua cea mare.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa