Love21 Diverse Vitrine pentru înghețată: cum să-ți expui produsele răcoroase în mod corespunzător

Vitrine pentru înghețată: cum să-ți expui produsele răcoroase în mod corespunzător

de Love21

Vitrina pentru înghețată este un echipament frigorific profesional indispensabil dacă vinzi asemenea delicii reci în gelaterii, cofetării, centre comerciale, cafenele, restaurante, alte tipuri de unități HoReCa. 

Nu trebuie uitate nici modelele de vitrine frigorifice pentru înghețată ce se pot poziționa în exterior (târguri, parcuri de distracții, terase etc.). De regulă, acestea sunt amplasate în locuri foarte frecventate de oameni, așa că este important nu numai să etalezi frumos aceste deserturi răcoroase, ci și să le păstrezi până la comercializare în condiții cât mai adecvate. 

Vitrinele pentru înghețată de la TC Romania Crown Cool: modele de top la cele mai bune prețuri pentru tine!

Echipamentele de congelare concepute pentru depozitarea și afișarea de sortimente de înghețate reprezintă o componentă esențială a dotării multor puncte de vânzare cu amănuntul, centre de divertisment, cinematografe și parcuri. Volumul vânzărilor de înghețată depinde, spun specialiștii, în proporție de aproape 90% de aspectul și funcționalitatea vitrinei în care se află sortimentele de produse respective.

Modelele de astfel de vitrine frigorifice speciale de la TC Romania Crown Cool sunt împărțite în funcție de tipul de răcire. 

În cazul vitrinelor de înghețată cu sistem de răcire ventilată, frigul este distribuit foarte eficient peste produsele stocate cu ajutorul unui ventilator special. 

La modelele de vitrine frigorifice cu răcire statică frigul intră într-o singură direcție în compartimentul de stocare, distribuindu-se în mod natural în întregul volum interior al vitrinei.

Pentru fabricarea vitrinelor moderne, se folosește sticlă panoramică dreaptă sau curbată, temperată, care oferă o imagine de ansamblu excelentă asupra gamei de înghețată ce este pusă în vânzare. 

Un astfel de echipament special închide ermetic zona de lucru, excluzând pătrunderea aerului cald în interiorul vitrinei de înghețată, pentru a nu se topi deserturile afișate. 

În funcție de model, vitrinele pot fi echipate cu un număr diferit de recipiente gastronorm – de la 5 la 15 -20 de bucăți. 

Vitrinele moderne mențin un regim de temperatură în intervalul de la -18 grade Celsius la -25 de grade Celsius. De regulă, modelele sunt echipate cu iluminare internă, care luminează frumos suprafața de expunere, permițând să se vadă perfect sortimentele de înghețată chiar și în condiții reduse de lumină, inclusiv noaptea, dacă este cazul.

Pe site-ul tcromania.com sunt prezentate unele dintre cele mai populare modele de vitrine de înghețată de la producătorii de top de echipamente de congelare. Acestea vor asigura vânzările de succes de deserturi reci în magazine, cafenele, restaurante, centre comerciale și chiar comercianți stradali. 

Cu titlul de exemplu, pentru magazinele mici de vânzare cu amănuntul, cea mai bună soluție este să cumperi o vitrină pentru înghețată cu sistem de răcire încorporat, deoarece este foarte ușor de operat. 

Vitrina frigorifică pentru îngheţată – K-1 CR 7 CORNETTI

Acest model oferit de TC Romania Crown Cool este în această perioadă la promoție și de aceea merită cu prisosință atenția ta, dacă tocmai ești în căutarea unei vitrine frigorifice pentru înghețată care să aibă un raport foarte bun calitate/preț.

Constructiv, este realizată din metal vopsit, laterale din MDF, geamuri laterale încălzite.

Prezintă o capacitate de 7 cuve, un blat de lucru din inox și un sistem de iluminare LED de culoare albă. Cuvele propriu-zise se cumpără separat.

Are rotile, termostat digital, răcire ventilată, agregat intern, dezgheţare automată, evaporare automată a apei rezultate din condens, tendină de noapte din plexiglass.

Utilizează în funcționare agentul de refrigerare R290, iar intervalul de răcire este (la +30°C,55% Rh) între -12 grade Celsius și -22 grade Celsius.

Nu uita așadar de vitrina frigorifică pentru îngheţată – K-1 CR 7 CORNETTI din catalogul online prezent pe tcromania.com care are următoarele dimensiuni externe: 1060 x 865 x 1300 mm. Aspectul său elegant, compact, face ca să se potrivească ușor în aproape orice interior al unui magazin sau cafenea. 

Intră pe site-ul celor de la TC Romania Crown Cool și analizează pe îndelete atât modelele de mai sus, dar și altele care ți se par potrivite pentru afacerea ta cu înghețată. 

Cu siguranță vei găsi un echipament potrivit pe care să îl comanzi spre a-ți spori vânzările și implicit profitul!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa