Love21 Diverse 3 sugestii pentru a crea o atmosfera placuta in casa cu ajutorul iluminatului

3 sugestii pentru a crea o atmosfera placuta in casa cu ajutorul iluminatului

de Love21

Iluminatul este una dintre cele mai simple modalitati de a schimba subtil, dar eficient, atmosfera dintr-o locuinta, fie pentru confortul proprietarilor, fie pentru starea de spirit a oaspetilor. Atunci cand dovediti indemanare, iluminatul poate provoca o gama larga de raspunsuri emotionale, facand o petrecere sa fie mai vesela sau o cina romantica mai intima.

Exista multe optiuni pentru un iluminat interior de efect: becuri cu LED, veioze, spoturi, candelabre, banda LED pentru o lumina de accent etc. Iata 3 idei de iluminare, pe care le puteti aplica cu usurinta in intreaga casa pentru a va impresiona oaspetii si pentru a creste nivelul de confort.

Intalnire cu prietenii

Lumina calda va crea buna-dispozitie. Oamenilor nu le place sa stea intr-o lumina foarte puternica si, de aceea, iluminatul ar trebui sa se concentreze pe pereti si pe anumite puncte de interes. De exemplu, puteti utiliza banda cu LED pentru a accentua o lucrare de arta sau un element de design interesant din locuinta dvs.

Texturile pot fi de asemenea subliniate cu ajutorul unor spoturi care sa accentueze suprafetele de cristal sau metal pentru a da viata camerei. Utilizarea luminilor colorate poate fi o alegere interesanta daca nu exagerati prea mult cu ele. Culorile calde precum rosu si portocaliu vor spori buna-dispozitie si caldura unei incaperi, iar o lumina rosie pe un perete rosu isi va intensifica efectul.

Cele mai citite articole

O cina romantica

O atmosfera intima si relaxanta se poate crea scazand nivelul de lumina si reducand culorile. Lumina calda si scazuta este mult mai potrivita pentru asemenea ocazii, iar cateva accente de lumina in centrul mesei sau pe perete pot spori atmosfera romantica.

Iata doua trucuri pentru a crea o atmosfera romantica: mentineti partea de sus a peretilor intunecata si ascundeti sursele de lumina. Acest lucru va adauga mister cinei dvs. romantice.

Lumina din dormitor

Toata lumea are un ritual inainte de culcare, care il ajuta sa treaca de la agitatia din timpul zilei la calmul somnului. Lumina are capacitatea unica de a va ajuta sa intrati in starea de liniste de inainte de somn. Daca va place sa cititi in pat, o veioza pe noptiera poate fi o solutie buna. In restul dormitorului lumina ar trebui sa fie mai scazuta, dar suficienta pentru a vedea pe unde mergeti.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa