Love21 Diverse Se apropie vara! Trebuie sa alegi un aparat de aer conditionat eficient!

Se apropie vara! Trebuie sa alegi un aparat de aer conditionat eficient!

de Love21

Vara, temperaturile ating chiar si 40 de grade Celsius la umbra, in unele perioade. Incalzirea globala incepe sa se resimta din ce in ce mai tare si in tara noastra, iar oamenii sunt nevoiti sa isi instaleze un aparat de aer conditionat in locuinta pentru a face fata conditiilor meteo si caldurii din locuinte. De asemenea, aparatele de aer conditionat se vor dovedi excelente si in sediul companiilor mici, mijlocii si mari. Fie ca opteaza pentru un aparat de aer conditionat Daikin, fie pentru un aparat de aer conditionat Gree, clientii se vor declara satisfacuti de decizia luata.

Caracteristicile aparatului de aer conditionat Daikin

Aparatul de aer conditionat Daikin este fabricat de un lider pe piata mondiala, situandu-se in topul preferintelor cumparatorilor. Acest aparat de aer conditionat asigura un climat optim pentru desfasurarea activitatilor de interior in orice sezon, fiind folosit nu numai vara, ci si toamna si primavara, pentru a incalzi putin locuinta.

Acest aparat de 9000 BTU este conceput astfel incat sa permita controlul perfect al climatului in birouri si spatii comerciale de 14-22 metri patrati, dar si in locuinte de 18-25 metri patrati. Aparatul de 12000 BTU este echipat cu tehnologie inverter si este potrivit in birouri si spatii comerciale si, cu cat puterea acestor dispozitive creste, cu atat suprafata acoperita este mai mare.

Caracteristicile aparatului de aer conditionat Gree

Aparatul de aer conditionat Gree este fiabil, performant, dezvoltat in urma unei lungi perioade de cercetare si de testare. Acesta asigura confortul utilizatorilor si, fiind dotat cu un filtru catch-in, poate neutraliza bacteriile, avand protectie la aer rece pe timp de iarna. Aparatul de aer conditionat Gree de 9000 BTU se va dovedi ideal in spatii comerciale si locuinte mici, iar cu cat capacitatea acestuia creste, cu atat va asigura temperatura optima in incaperi mai mari.

Cele mai citite articole

Criterii de alegere a unui aparat de aer conditionat

Folosit indeosebi in sezonul cald, aparatul de aer conditionat este indispensabil atat in locuinte, cat si in sedii de firme. La casa sau la bloc, in zilele toride de vara, dar si in serile mai racoroase de primavara sau toamna, aparatul de aer conditionat se va dovedi o investitie eficienta.

Achizitionarea aparatului de aer conditionat se face in functie de urmatoarele criterii;

Puterea aparatului. Valorile de 9000, 12000 si 22000 BTU sunt corelate cu suprafata exprimata in metri patrati pe care o acopera aceste dispozitive.

Functiile aparatului. Sistemul de aer conditionat are functii principale de racire si de incalzire, dar poate avea si functii de dezumidificare, de ventilatie si de temporizare. Unele aparate de aer conditionat mai performante au functii de noapte si de restart automat, in cazul unei intreruperi de curent in timpul functionarii.

Consumul de energie electrica. In functie de clasa de eficienta energetica in care este incadrat aparatul de aer conditionat, se poate stabili si consumul de energie electrica. Se recomanda achizitionarea aparatelor incadrate in clasele A, A+, A++ sau A+++.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa