Love21 Diverse De ce nu trebuie sa-ti lipseasca rucsacul dintre accesoriile tale de baza?

De ce nu trebuie sa-ti lipseasca rucsacul dintre accesoriile tale de baza?

de Love21

Dupa o perioada in care au stat intr-un con de umbra, acum au revenit „pe podium”, acolo unde le este locul binemeritat. Este vorba despre rucsacuri de dama, aceste accesorii minunate, care pot contribui in diverse situatii la creionarea unei tinute atractive, indiferent de stilul pe care il adoptam la un moment dat. 

Si nu este vorba numai despre completarea unei tinute in ton cu trendurile actuale ale modei, ci si de o combinare extrem de reusita intre fashion si latura practica a rucsacelor de tot felul, realizate din materiale textile, impermeabile, denim, piele etc. Pentru ca este cu atat mai bine cand moda nu te indeamna spre mici sacrificii, ci, dimpotriva, iti aduce confort, iti inlesneste diverse activitati. Si este perfect atunci cand, oriunde te vei deplasa, acest accesoriu iti va asigura o aparitie atractiva, interesanta si toate obiectele de care ai nevoie la un moment dat vor incapea fara probleme in rucsacul pe care il porti.

Cele mai citite articole

Astfel, fie ca este vorba despre o simpla iesire cu prietenii la o cafea sau o sesiune de shopping menita sa ne relaxeze  dupa o zi de munca, rucsacul poate fi aliatul nostru de incredere in aceste situatii, pentru ca va aduce cu siguranta un aer chic tinutei noastre casual. Purtand pe spate rucsacul,  vom avea astfel bratele libere, ceea ce ne va fi extrem de util la shopping, cand vom putea analiza in voie fiecare produs care ne atrage atentia.

Nu doar situatiile care presupun petrecerea timpului liber pot fi potrivite pentru purtarea unui rucsac. Asta, pentru ca exista o serie intreaga de modele, de la cele tip sport, pentru a cara tot bagajul necesar pentru o zi de antrenament la sala sau modele mai voluminoase, extrem de utile intr-o excursie sau drumetie in natura, create din materiale rezistente, impermeabile, pana la cele ideale pentru o tinuta office sau chiar modele extrem de elegante, realizate in special din piele si care pot contribui spectaculos la completarea unei tinute rafinate, provocatoare, care iese din tiparele clasice. 

Iar daca aveti ceva dubii cu privire la potrivirea acestui accesoriu pe care multi l-ar vedea mai degraba practic decat fashion, la o tinuta eleganta, atunci cu siguranta celebrele case de moda din intreaga lume va vor convige totusi de acest lucru. Asta, deoarece chiar marii creatori de moda au dat „liber” la purtat  cu stil rucsacuri, prezentand in colectiile lor modele spectaculoase ale acestor accesorii.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa