Love21 Diverse Avantajele modelelor videochat care vin din provincie

Avantajele modelelor videochat care vin din provincie

de Love21

Daca pana nu demult, dupa terminarea liceului, fetele care nu aveau posibilitate sa urmeze cursurile unei facultati erau dezorientate si erau obligate sa se angajeze intr-un magazin sau intr-un restaurant, sa porneasca de jos, cu un salariu minim, acum timpurile s-au schimbat, iar oportunitatile sunt din ce in ce mai avantajoase.

Fie ca locuiesc in Capitala, fie ca stau in provincie, fetele pot sa se angajeze ca modele videochat la una dintre cele mai mari agentii cunoscute in mediul online, White Agency. Fetele din provincie sunt mult mai avantajate in comparatie cu cele din Bucuresti, deoarece au ocazia sa se cazeze intr-un spatiu ultracentral, luxos, cu toate conditiile asigurate.

Fetele frumoase din provincie sunt asteptate la Bucuresti sa paseasca cu dreptul in cariera

Una dintre principalele intrebari pe care si le pun fetele din provincie care vin in capitala pentru a incepe un job in domeniul videochat, pentru a strange niste bani si pentru a se bucura de discretie totala este unde vor locui si cat va costa chiria.

Cele mai citite articole

Intrucat conditiile de cazare din Bucuresti nu sunt intotdeauna cele mai buna, chiriile sunt foarte mari, iar distanta dintre apartamentul inchiriat si studioul White Agency poate fi destul de mare, reprezentantii acestei agentii s-au gandit la toate si le pun fetelor la dispozitie cazare intr-o locatie ultracentrala din Capitala.

In prezent, in foarte putine orase din Romania sunt studiouri videochat care lucreaza in mod legal, iar lucrul de acasa nu aduce la fel de multe avantaje materiale modelelor, ceea ce le determina pe acestea sa vina in Capitala, sa se cazeze in conditiile oferite de White Agency si sa isi indeplineasca mult mai usor visele. Modelele videochat vor sta linistite in conditii de cazare perfecte, vor avea un program flexibil, cu conditia de a fi acceptate in urma interviului online si in urma celui de la sediul agentiei.

Dupa ce aplica la sectiunea de angajari a studioului White Agency, specialistii promit cazare la cele mai inalte standarde. Fiecare model va putea sa aleaga sa lucreze in studio si va fi rasplatit nu numai cu cel mai bun salariu si cele mai bune conditii de lucru, ci si cu posibilitatea cazarii intr-o zona exclusivista. Modelele sunt tratate cu deosebit respect si sunt cazate intr-un apartament complet mobilat si utilat, situat in apropierea studioului.

Ceea ce este si mai interesant si un beneficiu major pentru modelele videochat este acela ca vor putea locui intr-o zona ultracentrala, se vor putea muta imediat dupa semnarea contractului si nu este necesar decat sa isi aduca hainele si cele necesare igienei si infrumusetarii, restul fiind asigurat de agentie.

Desi pare un truc pentru multe fete din provincie, ideea de a oferi un spatiu de locuit fetelor care doresc sa munceasca este cat se poate de curata si de bun augur, venind din partea reprezentantilor agentiei White Agency, cu conditia ca fetele sa nu isi aduca animalul de companie si prietenii nici in vizita, nici ca sa locuiasca permanent.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa