Love21 Diverse În 12 luni poți să-ți cumperi apartament. Vrei să afli cum?

În 12 luni poți să-ți cumperi apartament. Vrei să afli cum?

de Love21
Poate că ți se poate părea o exagerare, dar chiar ai șansa să-ți iei și tu apartament. Nu în 20-30 de ani, cum poate au așteptat părinții tăi. Ci în mai puțin de 1 an. Așa cum reușesc celelalte modele de la Heylux Iași.Ești curioasă să afli în ce fel? Foarte simplu, îți spun pe etape. Ca să vezi că avem un plan concret, pas cu pas pentru tine. Nu mergem la noroc. Din contră, facem totul calculat, organizat, ca să fim sigure că-ți împlinești visul.Vrei să vezi exact cum o să ai succes? Hai să începem cu primul moment:
  1. Te angajezi la noi
Ăsta e, de fapt, cele mai important lucru din tot ce urmează. Pentru că așa deja ai garanția că o să reușești. Rata de succes e de 100%. Cu o singură condiție: să fii serioasă. Dacă te ții de treabă, totul merge conform planului și ajungem sigur unde ne dorim.2. Te acomodezi în primele 20 de săptămâniÎn primele săptămâni la studio, îți dăm comisionul excepțional de 70%. Cu plata banilor la zi. În felul ăsta uiți de orice griji financiare și ai un start puternic. De asemenea, ai timp să înveți în liniște bazele acestui job.
C:\Users\Octavian\Desktop\Gladio - Heylux ian-mai22\MAI\10.Love21\Heylux Iași model videochat.jpeg
3. Începi să faci baniCâștiguri ok faci și în primele 20 de săptămâni, dar apoi dai cu adevărat de gustul banilor. Adică simți cu e să încasezi 1.500-2.000 de dolari pe lună, banii tăi. Deja ești mai acomodată cu atmosfera din studio, cu programul și îți faci o bază stabilă de membri.4. Ai încredere mai mare după o jumătate de anCând atingi 6 luni de job, deja știi bine despre ce e vorba cu site-urile, cu membrii. Înțelegi cum să te adaptezi la diverse situații și să te folosești de sprijinul trainerelor de la studio. Câștigurile tale pot trece de 3-4.000 de dolari pe lună și te simți încrezătoare în forțele tale.5. Ești experimentată după 8-10 luni la studioCând ajungi la 10 luni ca model, deja poți spune că ai experiență. Ai trecut prin tot felul de situații, ai discutat cu o mulțime de oameni online. Înveți din greșeli, devii tot mai bună în ceea ce faci. Apoi e momentul să faci saltul decisiv, spre marile câștiguri.6. La 12 luni, e timpul marilor planuri personaleUn model cu 1 ani la studio are o idee foarte clară despre ce vrea în viață. Tu vei ajunge în același stadiu de liniște, de viziune. Ai șansa să câștigi constant peste 5.000 de dolari pe lună și să crești mult în continuare. Așa ai o bază sigură să te gândești la mari realizări și în plan personal.
C:\Users\Octavian\Desktop\Gladio - Heylux ian-mai22\MAI\10.Love21\Heylux Iași site (1).jpeg
7. Îți cumperi propriul apartamentCu atâția bani în fiecare lună, cumpărarea unui apartament devine un scop natural. Noi te ajutăm chiar cu un împrumut fără dobândă, ca să ai cu ce plăti avansul unei locuințe personale. În care te muți cu cine vrei tu. Sună bine? Și eu cred că da.Așadar, poți visa și tu. Ai liber la planuri care până mai ieri păreau doar vise. Ăsta e singurul job care-ți permite așa ceva. Adică să câștigi într-un timp scurt niște sume amețitoare și să-ți iei un loc al tău.Vrei să uiți pentru totdeauna de chirie? Acum e momentul! Nu mai depinzi de nimeni, devii propria ta șefă. Iar ăsta e doar primul mare pas. Pentru că modelele de succes nu-și cumpără doar un apartament. Ci-și iau apartamente, adică la plural.Totul începe însă cu primul pas: angajarea la noi. Te așteptăm cu mare drag în echipa noastră și suntem nerăbdătoare să lucrăm pentru succesul tău!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa