Love21 Diverse Schimbă-ți comportamentul financiar și o să îți modifici întreaga viață!

Schimbă-ți comportamentul financiar și o să îți modifici întreaga viață!

de Love21

Cum putem selecta mai bine oamenii pe care îi avem în preajmă? Cum putem să nu-i mai  lăsăm pe unii dintre ei ca să aducă atâta influență întunecată asupra finanțelor noastre?

Scapă de oamenii care te fac să ai obiceiuri financiare greșite!

Prima modalitate de a te proteja împotriva oamenilor negativi este schimbarea modului în care comunici cu ei. Mai răruț, pentru că e mai drăguț! Profită de zilele astea ca să faci ordine în relațiile pe care le ai cu amicii, dacă tot se vorbește atât de mult despre distanțarea socială. S-ar putea să îți dai seama că îți e mai bine departe de unii dintre ei!

Totuși, când interacționezi cu o astfel de persoană care poate să te influențeze în rău pe plan financiar, dar pe care nu o poți elimina din viața ta, idealul este să parezi fluxul de negativitate care vine dinspre ea cu inteligență, înțelegere și, mai ales când vine vorba de membrii apropiați din familie (precum soțul, copiii sau părinții), cu sentimente de afecțiune reală.

Dacă însă nu este vorba de o rudă (copii, părinți, bunici, frați, surori), nici de partenerul de viață, ci de o persoană din jurul tău care se plânge întotdeauna de tot și toate și pe care o puneai eronat în rândul amicilor, poate că este timpul să regândești această relație, să te distanțezi definitiv de ea. Prietenia se bazează pe energii pozitive, nu pe stări neplăcute care conduc la pierderea de vitalitate! Este esențial acest lucru!

Procesul de a te reechilibra pe toate planurile, inclusiv material, nu este deloc atât de dur pe cât sună. Contagiunea socială, coronavirusul financiar, este însă unul dintre factorii la care trebuie lucrat pentru a reuși.

Resetează-ți bagajul de obiceiuri financiare, ca să ai o viață frumoasă!

Cum poți face asta? Totul se reduce la o nouă programare mentală și emoțională. Suma acestor pivoți poate conduce la succesul individual, de care ulterior vor beneficia inclusiv cei apropiați ție.

Credințele noastre financiare determină modul în care simțim, gândim și cum ne comportăm când vine vorba de bani. Cu alte cuvinte, ele ne spun cum să abordăm subiectul acesta sensibil, care are un impact important și asupra oamenilor din jurul nostru.

Dacă ai o atitudine negativă, în mod natural vei transmite asta celorlalți, iar cei mai afectați sunt, de fapt, copiii tăi.

Acest lucru se datorează faptului că micuții își dezvoltă principalele credințe până la 7 – 12 ani, fie prin repetare, fie prin impact emoțional puternic. Astfel, dacă o persoană și-a petrecut copilăria văzând părinții luptându-se cu dificultăți financiare și auzind fraze care tratează banii ca pe ceva rău, probabilitatea ca aceasta să mențină același standard financiar negativ când va fi adultă este foarte mare. Mai ales când, legat de acest lucru, a avut experiențe cu un impact psihic deosebit. Deci este foarte important să fii atent la asta!

Indiferent de contextul actual,  așa poți ca să ai un control mai bun asupra vieții tale și să fii o persoană mai bună, mai pozitivă!

Nu renunța niciodată la speranța că poți trăi o viață frumoasă!

Chiar dacă acum ai ingrata postură de datornic este important ca să nu renunți la obiective și vise, pentru că ele îți arată unde vrei să mergi, sunt precum un far luminos pentru o navă ce se luptă cu un uragan. Poți chiar descompune aceste obiective în unele mai mici, astfel încât să poți lucra la realizarea lor puțin câte puțin.

A avea obiective clare este esențial în toate aspectele vieții, inclusiv pe planul financiar.

Mulți oameni spun că și-ar dori să fie bogați, dar nu întreprind nimic eficient pentru ca acest vis să devină realitate. Prin stabilirea unor obiective realizabile cu pași mai mici, cu multă perseverență, orice vis, chiar foarte îndrăzneț, poate deveni realitate.

Dar pentru asta ai nevoie întâi de toate ca să te eliberezi de datorii. Cu ajutorul celor de la Kruk Romania poți reuși în mod sigur acest deziderat important!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa