Love21 Relatii Dragostea si sexul, 2 lucruri diferite

Dragostea si sexul, 2 lucruri diferite

de Love21

Poate ca am fost barbat in alta viata. Cine stie, poate ma chema Radu. Cert e ca eu separ sexul de sentimente cu mare gratie, intr-un mod tipic masculin.

Pot sa iubesc un barbat de nu se poate povesti, pot sa mor dupa el. Daca vad un alt barbat care arata mai nu stiu cum, si el isi flutura pe sub nasul meu muschii lui abdominali fara cusur sau niste fese tari sau ma face sa rad out loud, vreau neaparat sa vad cum e.

Si marea mea pofta care se traduce intr-o mica tradare nu ma incurca sa-mi vad de treburile mele in continuare. Adica asta nu inseamna ca il iubesc mai putin pe barbatul celalalt, al meu, sau ca totul s-a sfarsit.

Cand mai calc alaturea de drum, este vorba doar despre faptul ca am vrut si eu sa-mi fac putin de cap si am si reusit. O data nu se pune. Mare vorba.

Cele mai citite articole

Pot sa fac sex pe saturate cu cineva, fara sa ma atasez emotional. Asta nu e ceva cu care sa ma laud. Poate mi-ar sade mai bine, o doamna fiind, sa suspin in batista dupa fiecare act sexual decat sa ma uit cu indiferenta la colegul de pat care mi-a oferit placere, gandindu-ma ca nu mai vreau sa il vad prea curand. Dar ideea este ca pot face sex fara probleme, cu inima ramasa intacta, in plina forma. Si nu vad in asta nicio problema.

Sigur, mi se mai intampla si mie cazul ala fericit, in care sexul este in stransa legatura cu inima si conlucreaza amandoua spre a realiza o relatie de succes. Nici ca exista situatie mai dulce si salut astfel de intamplari, invitandu-le cu nesat in viata mea. Dar daca lucrurile nu merg asa de simplu de fiecare data, ce sa fac?

De foarte multe ori, daca imi intreb inima, este preocupata cu cine stie ce proiect romantic. Suspina mai pe fata, mai in tacere, dupa vreun barbat anume. In timpul asta corpul meu isi face de cap cu vreun domn bine, pe undeva prin oras. Inima nu se simte jignita si nu ii face scene melodramatice sexului. Sexul nu sta in calea inimii si o lasa sa viseze la cai albi, cu barbati calare pe ei.

Eu am acceptat de ceva vreme lucrul asta si nu ma mai rusinez prea tare. Cand este de facut sex, nu ma sfiesc si ma implic cu toate fortele mele trupesti. Cand este de iubit, iubesc fara sa ma dau in laturi. Dar nu ma sperii cand ochii vad si sexul meu cere, chiar daca sunt indragostita oficial de altcineva. Si ce-o mai fi, om vedea.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa