Love21 Diverse Holiday with Views, o platforma ce promovează cazări inedite din România

Holiday with Views, o platforma ce promovează cazări inedite din România

de Love21

Când planificăm ca să mergem într-o călătorie, se știe deja, nu ne mai putem lipsi de tehnologie în 2021. Nici măcar la găsirea unei locații turistice inedite. Poți face asta cu încredere pe platforma Holiday with Views.

Smartphone-urile și laptopurile conectate la net au devenit ajutoare indispensabile în planificarea călătoriilor, de la etapele alegerii unei destinații, a unui hotel sau pensiuni, a programelor de excursii și până la sosirea la o destinație.

Odată ajunși într-un loc turistic nou, nu renunțăm la telefon. Un dispozitiv mobil ne ajută să ne facem călătoria mai ușoară, mai confortabilă și, trebuie să recunoaștem, chiar mai interesantă. Telefonul are tot ce are nevoie un călător în anul de grație 2021: planuri, indicații, hărți diverse. Dar poate vrem un loc turistic foarte special unde să nu existe semnal la internet. Uite că pe Holiday with Views se găsesc chiar și astfel de cazări care, odată ajuns la destinație, te țin departe de tehnologie și problemele curente, măcar pe perioada sejurului. Așa te poți conecta mai bine cu natura. 

7 motive pentru a petrece mai mult timp în natură în concediu într-un loc de cazare inedit

  1. Îmbunătățește memoria pe termen scurt 

Cercetătorii au descoperit că mersul în natură este mai sănătos decât mersul înăuntrul

orașului (fie el și turistic). S-a dovedit că rezultatele de memorare ale celor care au mers în natură s-au îmbunătățit cu aproape 20%. Dar o plimbare prin oraș nu a avut aproape niciun efect asupra rezultatelor persoanelor testate.

  1. Ameliorează stresul

 Când suntem în pădure, ritmul cardiac și nivelurile hormonilor de stres nu mai sunt la cote amenințătoare pentru sănătate.

  1. Reduce nivelul inflamațiilor din organism

Cele mai citite articole

Inflamațiile sunt legate de tulburări autoimune, bolile intestinale, depresie și cancer. Conexiunea cu natura are o acțiune vindecătoare în acest sens.

  1. Ameliorează oboseala mentală

Sigur ești familiarizat cu sentimentul în care mintea pare să fie deconectată și nu te poți concentra pe nimic. Această afecțiune se numește oboseală mentală. Relaxarea în natură restabilește capacitatea de concentrare, pe măsură ce intervine relaxarea profundă.

  1. Ajută la combaterea depresiei și anxietății.

Mersul prin natură poate reduce anxietatea și depresia, elimină teama ce vine din trecut și se propagă în viitor, ne ancorează în prezent.

  1. Ochii se odihnesc 

Oamenii de știință au descoperit că o vacanță în aer liber, în mijlocul naturii, reduce riscul copiilor de a face miopie, de a agrava problemele de vedere generate de privitul în ecranul telefonului, tabletei, laptopului sau chiar a televizorului.

  1. Te ajută să gândești mai creativ

Un sejur în natură generează idei noi, ne sporește capacitățile creative, cu efecte pozitive în toate sferele vieții noastre.

Studiile au arătat că aceia care petrec doar patru zile în natură (deconectați de la telefon și alte gadgeturi moderne) își îmbunătățesc gândirea creativă atunci când rezolvă problemele cu circa 50%!

Iar dacă alegi pentru vacanța din acest an o cazare izolată, eventual o cabană sau o căsuță amplasată într-o zonă de poveste, departe de freamătul orașului, pe care s-o închiriezi doar pentru tine și familia ta, efectele de mai sus vor fi extrem de puternice și vor fi generatoare de energie pentru o lungă perioadă de timp.

Holiday with View te poate ajuta eficient în acest sens!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa