Love21 Diverse Nu știi dacă vei recupera investiția într-un site web? Află cum poți transforma totul în beneficiul tău!

Nu știi dacă vei recupera investiția într-un site web? Află cum poți transforma totul în beneficiul tău!

de Love21

Conduci o companie, oferi servicii, produse, clienții revin în continuare, dar sunt încă prea puțini pentru a-ți putea dezvolta pe deplin propria afacere. Acest lucru se poate datora unui site depășit, sau, mai rău, lipsei acestuia. Odată ce ai luat decizia de a crea un site web cu imagini și vânzări eficiente, apare întrebarea: merită, din punct de vedere al costurilor un site web?

Costul creării unui site web depinde de mulți factori. Este mai mult sau mai puțin ca și cum ai cumpăra o mașină. Versiunea de bază te poate costa relativ puțin, dar când începi să adăugi mai multe opțiuni, poți constata că valoarea mașinii tale de vis se va dubla. În plus, producătorul mașinii pe care o alegi va determina și prețul acesteia. Este similar cu site-urile web.

Tipul de site web, nivelul de dezvoltare, sistemul CMS, multilingvismul și, în cele din urmă, „profesionistul” în sine înseamnă că prețul site-ului poate fluctua foarte mult. În calitate de laic, este posibil să nu știi că de cele mai multe ori cel mai scump este ascuns din partea administrativă, partea care este invizibilă cu ochiul liber. Un site web aparent atractiv poate fi realizat în câteva ore, dar nu va avea multe funcționalități oferite. Cel mai scump este de cealaltă parte a site-ului. Întrebarea este dacă dorești să plătești pentru ceva de care nu ai cu adevărat nevoie. Poate că un site obișnuit, al cărui cost va fi relativ mic, îți va satisface așteptările. Deci, de ce depinde costul creării unui site web? Ce factori afectează prețul creării unui site web?

Cât costă un site web? Răspunde singur la ceea ce îți pasă cu adevărat.

Cele mai citite articole

Trebuie să știi că  există 2 tipuri de bază de site-uri website-uri statice și site-uri web bazate pe sistemul CMS.  Primele dintre acestea sunt cele pe care nu le poți gestiona singur. Desigur, dacă ai cunoștințele adecvate, poți edita singur un astfel de site, dar este mult mai complicat decât să ai un site web bazat pe un sistem CMS . În acest caz, ai acces la panoul de administrare. După conectare, îți poți gestiona cu ușurință propriul site folosind un editor de text și instrumente prietenoase, foarte intuitive. Două sisteme CMS open source sunt aici în frunte: WordPress și Joomla. 

În general, alegerea unui site web bazat pe sistemul CMS este asociată cu un cost mult mai mare al creării acestuia. Diferența de preț variază de la 40% la chiar 70%. Prin urmare, merită să te întrebi cât de des intenționezi să interferezi cu conținutul site-ului tău web? Dacă intenționezi să scrii știri sau un blog, merită să investești într-un sistem CMS, dacă nu, alege o versiune statică a site-ului web.

Din păcate, piața este plină de pseudo-agenții, independenți și alți „profesioniști”. În această etapă, pur teoretic, va fi cel mai rezonabil să alegi o agenție cu experiență, care să aibă un portofoliu bogat, clienți de încredere, scrisori de referință și tot ceea ce confirmă profesionalismul său în proiectarea site-urilor web, așa cum este TACTICA WEB

Desigur, nu e un fapt evident că alegerea unui freelancer trebuie să eșueze întotdeauna când e vorba de un proiect. Unii dezvoltatori web individuali sunt foarte profesioniști și experimentați, dar este greu să ai norocul să colaborezi chiar cu aceștia. De aceea, pentru a te bucura de rezultate, alege o agenție recunoscută pentru serviciile oferite.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa