Love21 Diverse Ai nevoie de dotări HoReCa noi? Alege promoția “Alegerea optimă!”

Ai nevoie de dotări HoReCa noi? Alege promoția “Alegerea optimă!”

de Love21

Nu este deloc greșit să te sfătuiești cu un consultant TC Romania Crown Cool, să iei deciziile cele mai bune în materia dotărilor HoReCa. Mai ales dacă ai nevoie de niște echipamente personalizate, care să se potrivească perfect specificul afacerii tale. Promoția Alegerea optimă este în acest sens o oportunitate grozavă pentru tine.

Echipamente HoReCa la preț promoțional? Le poți comanda chiar acum!

Știm cu toții ca numărul investițiilor în domeniul activităților hoteliere și de catering a fost în ultimii ani în continuă creștere și în țara noastră. De când s-a declanșat pandemia de coronavirus, au intervenit foarte multe lucruri și pe acest segment de activitate.

Chiar și în situația în care este vorba de o unitate HoReCa cu vechime, întotdeauna va fi nevoie de dotări noi, dacă cele vechi nu mai dau randamentul scontat, nu mai fac față condițiile actuale pline de provocări (pandemie de coronavirus, creșterea tarifelor la utilități etc.).

Pe de altă parte, din cauza stării financiare mai bune și cererii tot mai mari pentru acest tip de servicii, antreprenorii din zonele urbane pot să obțină profituri foarte mari dacă se armonizează cu actualul context și profită de oportunitățile ce apar chiar și în perioadele de criză.

Plus că acum se pun bazele noii realități în care oamenii vor dori în continuare să călătorească și să socializeze.

Românii au o mare dorință de a se distra în concedii la munte și la mare, în diferite zone turistice rurale autohtone. Nu mai vorbim de dorința de a lua parte la diferite evenimente sociale ocazionale, inclusiv de a sărbători cu familia și prietenii în afara casei. 

Nu mai vorbim ca în marile centre urbane, chiar și daca se lucrează de acasă, face ca oamenii să dorească să ia masa în restaurante mai mult decât înainte. Chiar dacă este vorba de a comanda pentru acasă, este bine că acum există o mulțime de facilități gastronomice care își oferă serviciile pe piață. 

Profesioniștii din HoReCa trebuie totuși să aibă dotările necesare, să ofere servicii de înaltă calitate, pentru că beneficiarii aleg acum mult mai atent locurile de unde comandă, decât o făceau înainte de începerea pandemiei de coronavirus.

Nu mai vorbim de faptul că aceia din sectorul alimentației publice sunt conștienți de faptul că un bucătar, cât ar fi el de bun, nu va reuși să obțină performanța în domeniu, dacă nu are și echipamentele culinare potrivite.

Calitatea premium a activității într-o bucătărie profesională poate fi măsurată după diverși parametri:

– viteza și complexitatea serviciilor oferite;

– design interior al spațiului de lucru;

– echipamente de lucru;

– meniu atractiv;

– flexibilitate în acordarea ofertei cu cererile clienților;

– respectarea reglementărilor legale în vigoare la un moment sau altul.

3 elemente care afectează calitatea preparatelor gastronomice:

– experiența și chiar maiestria bucătarului;

– produsele proaspete și de foarte bună calitate;

– condițiile în care sunt pregătite preparatele. 

Profesioniștii de succes din HoReCa știu foarte bine că nu merită a economisi în faza de investiție și că toate soluțiile tehnice si tehnologice din bucătărie ar trebui să fie excepțional de bine gândite, proiectate și realizate cu grijă. Un echipament gastronomic bun este elementul cheie și esențial pentru succesul unui restaurant. 

Mai mult decât atât, dotarea gastronomiei cu echipamente dovedite și adaptate caracterului localului va păstra produsele proaspete mai mult timp. Ele vor afecta semnificativ procesul de gătit, precum și gustul preparatelor.

În cazul acestor dotări specifice unităților HoReCa, de foarte mare importanță a calității acestora este materialul din care ele sunt confecționate. 

Cel mai adesea, echipamentul dintr-o bucătărie gastronomică profesională este realizat din oțel inoxidabil rezistent la acizi, acoperit cu un strat de crom-nichel. Specificul acestui material garantează o rezistență foarte bună la umiditate si la efectele diferitelor substanțe chimice, chiar agresive. 

Dacă vei colabora cu TC Romania Crown Cool în achiziția de echipamente profesionale, în calitate de client vei avea opțiunea de a încheia un contract de servicii care să asigure:

  • verificări regulate de întreținere;
  • eliminarea rapidă a defecțiunilor ce apar;
  • eficiența și continuitatea funcționării echipamentelor;
  • garantarea unor termene de livrare rapide și sfaturi tehnice profesionale.

Pentru detalii și comenzi de dotări pentru firma ta, intră pe tcromania.com!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa