Love21 Curiozitati Care sunt cele mai populare tipuri de lampi de masa?

Care sunt cele mai populare tipuri de lampi de masa?

de Love21

Dupa ce ati stabilit in ce camere aveti nevoie de corpuri de iluminat moderne si cum acestea vor fi folosite, veti descoperi o gama larga din care sa selectati produsul perfect. Pe piata exista trei categorii principale de lampi: lampi de masa, lampi de podea si lampi de perete. In acest articol va vom prezenta care sunt cele mai populare lampi de masa, astfel incat dumneavoastra sa alegeti cel mai bun produs.

Aceste lampi de dimensiuni medii sunt cele mai folosite corpuri de iluminat portabile. In functie de locul in care sunt asezate, lampile de masa pot imbunatati performanta activitatii sau pur si simplu imbunatatesc atmosfera unei camere. De altfel, lampile moderne pot include chiar si incarcarea USB.

Lampile pentru noptiera emit atat lumina ambientala cat si lumina puternica ce poate ajuta la citit. De altfel, acestea sunt confectionate special in functie stilul personal al fiecarei persoane. De foarte multe ori, le folosim pentru lumina ambientala, chiar daca acestea nu au fost special concepute pentru decor. Aceste corpuri de iluminat au o mare varietate de caracteristici, iar gasirea celei mai bune depinde intr-adevar de estetica locuintei.

Lampi de lectura – special concepute pentru luminarea cartii

Ati observat vreodata ca dupa un anumit timp apropiati revista de fata sau ati simtit oboseala ochilor dupa ce ati terminat un capitol din romanul preferat? Daca da, poate fi rezultatul unei iluminari inadecvate. Chiar si intr-o camera iluminata decent, poate fi o provocare sa cititi un text. Lampile pentru lectura ofera o lumina puternica si focalizata. De asemenea, aceste tipuri de lampi ar trebui sa va permita sa directionati lumina catre materialele dumneavoastra de lectura, indiferent de inaltimea sau pozitia cartii.

Lampi de birou – Adaptarea la mediul de lucru de acasa

Cele mai citite articole

Fie ca aveti un birou spatios sau doar o mica incapere destinata muncii de acasa, trebuie sa aveti o lampa excelenta. Deoarece efectuati o varietate de sarcini la birou, precum: tastarea, plata facturilor, crearea listelor de activitati etc. lampa de birou trebuie sa ofere lumina puternica pentru citire, dar si sa poata lumina toate articolele de pe masa. Multe au brate si capete reglabile care se pot roti sau extinde pentru a acoperi intreaga suprafata de lucru.

Daca va intrebati care sunt cele mai bune corpuri de iluminat, puteti cauta si light solutions.

Lampa cu brat reglabil sau oscilant – Aceasta lampa este extrem de adaptabila oricarui spatiu de lucru deoarece se poate roti de la stanga la dreapta, se poate indoi in mai multe directii si se poate roti in sus sau in jos pentru a redirectiona lumina.

Lampa tip gasca – Gatul acestei lampi este extrem de flexibil, asemeanator cu cel al unei gaste, ceea ce va permite sa manevrati razele de lumina in aproape orice directie.

Lampa care se poate fixa – Baza acestei lampi este alcatuita dintr-o clema mare sau un mecanism in forma de menghina care aluneca si se fixeaza pe marginea mesei sau a oricarui plan vertical dur. In acest fel puteti economisi cu usurinta mai mult spatiu.

 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa