Love21 Diverse Ghidul plăților online pentru cazinouri online

Ghidul plăților online pentru cazinouri online

de Love21

Pentru jucătorii cazinourilor, metodele practice și rapide de depunere și retragere sunt (aproape) totul. În plus, înțelegerea trucurilor din spatele unei plăți de succes a cazinoului online, să știi dacă ar trebui să depui câștiguri în numerar de la cazinou în bancă și să înveți cum să gestionezi numerarul cazinoului sunt doar câțiva dintre factorii esențiali pentru fiecare pasionat de jocuri de noroc.

Astăzi vorbim despre cele mai obișnuite metode de depunere și retragere, cea mai bună modalitate de a depune câștiguri în numerar de la cazinou și de tot ce trebuie să știți în legătură cu acest subiect.

Carduri

Jocurile de noroc online se confruntă cu o pondere corectă de suspiciune și neîncredere, în special din partea jucătorilor noi, care încă nu sunt familiarizați cu modul în care funcționează lucrurile într-un cazinou online reglementat. Una dintre preocupările majore este cea a plății online. Cei mai mulți jucători noi (uneori chiar veterani) se tem să își încarce informațiile despre cardul de credit, se tem de furtul de date financiare și de probleme deopotrivă.

Vestea bună pentru toți jucătorii cazinourilor este că depunerea cazinoului online, adică depunerea de bani într-un cazinou online are același risc ca și cumpărarea ceva online sau efectuarea oricărei tranzacții online. În funcție de locul în care vii, vor exista unele limitări sau restricții, dar, în cea mai mare parte, vei putea efectua o tranzacție în siguranță și în siguranță, fără prea multe probleme.

Carduri de credit

În prezent, cele mai populare opțiuni de plată pentru orice tip de achiziție online sunt cardurile de credit și cardurile de debit. În consecință, acestea sunt cele mai utilizate metode de depozitare pe site-urile cazinourilor online.

Vorbind despre numele mărcilor de card, cele mai populare opțiuni de depunere sunt Visa și MasterCard în întreaga industrie a jocurilor de noroc online. Unele cazinouri vor accepta depozite prin American Express și alte carduri, dar nu atât de frecvent.

Problema principală cu depunerea cazinourilor online este dacă tranzacția va fi acceptată. În timp ce Visa și MasterCard sunt emise de mii de bănci din întreaga lume, există întotdeauna problema politicilor bancare interne și a modalităților de gestionare a tranzacțiilor de jocuri de noroc. Nu este chiar atât de neobișnuit ca o carte să nu fie acceptată pe un anumit site web, dar o alta face și în mod similar.

Carduri de debit

Cardurile de debit sunt o opțiune perfectă pentru jucătorii care ar prefera să evite creșterea datoriei. Acest tip de carte permite jucătorului să își finanțeze contul de cazino folosind resurse care sunt deja în contul său bancar. Majoritatea site-urilor de jocuri de noroc sunt binevenite MasterCard, Visa, Electron și Maestro Debit.

E-Wallet

Una dintre modalitățile din ce în ce mai populare de a muta bani este prin portofele electronice. Portofelele electronice sunt spații de stocare a banilor online (adică conturi) pe care le puteți folosi fie pentru a transfera în contul dvs. bancar (sau altcuiva), fie pentru a-l utiliza pentru a efectua tranzacții online. Aceste site-uri sunt la fel de populare în industria jocurilor de noroc online, la fel ca în comerțul electronic, datorită comodității lor.

PayPal

PayPal este poate cel mai popular portofel electronic din lume. Cu toate acestea, în ciuda faptului că sunt folosite de nenumărate site-uri web de pretutindeni, acesta nu este lider în ceea ce privește procesarea depozitelor de jocuri de noroc. În acest moment, site-urile cazinourilor care acceptă PayPal sunt autorizate și în jurisdicțiile în care sunt reglementate.

Neteller

Neteller este cea mai cunoscută opțiune de portofel electronic disponibil pe piață, oferind serviciile sale pentru o mare varietate de site-uri de jocuri. La un moment dat, Neteller a fost singura opțiune de portofel electronic legată de jocuri de noroc disponibilă.

Skrill (Moneybookers)

Cunoscută anterior ca Moneybookers, Skrill este o afacere de comerț electronic care permite plăți online și transferuri de bani, concentrându-se pe transferuri internaționale de bani cu costuri reduse. Skrill este disponibil atât pentru tranzacții de jocuri de noroc online, cât și pentru tranzacții online regulate.

EcoCard

Cea mai populară metodă de depozitare a cazinourilor din Europa și Canada, EcoCard permite clienților săi să depună într-o serie de valute. Tranzacțiile de la o carte ecologică la un portofel electronic sunt ușoare și sigure.

Cele mai citite articole

ecoPayz

Extrem de popular în Canada, ecoPayz este ceea ce mulți ar numi o metodă de depozitare de ultimă generație. Permite chiar 45 de valute pentru depunerea cazinourilor online!

PayNearMe

Una dintre cele mai bune metode de depunere a cazinourilor pentru toți cei care sunt sceptici cu privire la utilizarea cardurilor lor de credit pentru tranzacții online, PayNearMe oferă opțiunea de a depune în numerar la orice magazin din jur, apoi să-l folosească online pentru finanțarea regulată a contului!

MyCitadel

MyCitadel este o metodă similară cu portofelul electronic pentru PayNearMe, în sensul că permite jucătorilor să depună la orice cazinou online ușor și rapid, fără să le ofere detalii bancare sau carduri de credit.

Plătește prin telefon

Un instrument inovator de depunere, Pay by Phone, permite jucătorilor să depună rapid și ușor depozite la cazinourile lor online preferate, plătind cu credit telefonic sau prin factură telefonică. De asemenea, permite tranzacții fără sudură din toată lumea. Pe măsură ce oamenii sunt din ce în ce mai îngrijorați de securitate cibernetică, tot mai mulți utilizatori apelează la metoda Pay by Phone.

Cum pot depune bani prin factura telefonului meu?

Primul lucru de făcut este să alegeți un cazinou și să selectați procesorul de plată relevant. În continuare, specificați suma pe care doriți să o depuneți și introduceți numărul dvs. de telefon. Veți primi un mesaj text de la cazinou care va solicita un răspuns la același număr pentru ca plata să fie autorizată.

Există taxe asociate cu plata depozitelor telefonice?

Nu există nicio regulă universală cu privire la taxe; unele cazinouri vor plati până la 10% taxe, în timp ce altele nu vor percepe nimic. Verificați T&C-ul cazinoului care este politica lor.

Sunt plătite prin telefon cazinourile online în siguranță?

Sunt. La fel ca orice alt cazinou online obișnuit, cazinourile mobile care acceptă plata prin metoda telefonică sunt sigure pentru a fi redate. Verificați licența înainte de a juca.

Toate cazinourile online acceptă plata prin telefon?

În acest moment, din păcate, nu toate cazinourile online acceptă plata prin telefon. Pentru a vă asigura că un cazinou acceptă sau nu acceptă plata prin telefon, verificați termenii și condițiile, precum și opțiunile bancare disponibile.

Transferuri bancare, criptocurrențe și cecuri

Transfer prin cablu

Din necesitate, transferurile bancare au devenit opțiunea de retragere de facto pentru majoritatea jucătorilor online din SUA. Pe măsură ce circumstanțele o vor avea, practici similare se aplică și pentru canadieni. Întrucât transferul prin cablu necesită partajarea informațiilor contului dvs. bancar, trebuie să aveți încredere în cazinoul dvs. online pentru a face un astfel de transfer. Fără niciun om de mijloc, vă puteți aștepta ca banii dvs. la cazinou să ajungă direct în 5-10 zile lucrătoare.

Încasarea câștigurilor pe bani reali folosind transferuri bancare este ideală, mai ales dacă ați utilizat o opțiune de depunere care nu poate fi folosită pentru retrageri, cum ar fi MasterCard.

Niciodată nu a fost mai ușor să te bucuri de entuziasmul unui cazinou terestru, direct de acasă, așa cum este astăzi. Cu atât de multe opțiuni online, jucătorii au șansa de a filtra totul, de la platforme online specifice la diverse metode de plată care sunt de acord cu așteptările, bugetul, locația și toți ceilalți parametri. Sperăm că răspunsurile de mai sus v-au ajutat dilemele de depunere și retragere și ar fi aruncat o lumină asupra întregului proces. Mult noroc!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa