Love21 Diverse Moda din trecut vs cea de acum

Moda din trecut vs cea de acum

de Love21

Tare as vrea sa-mi amintesc momentul in care combinatia de culori negru si bleumarin a inceput sa-mi placa. Eram atat de sigura ca niciodata nu voi purta aceasta alaturare cromatica, precum si pe cea dintre maro si negru, incat nu inteleg cum de nu-mi amintesc momentul in care mi s-a schimbat perceptia atat de radical, pentru ca trebuie sa recunosc, astazi tinutele bleumarin-negru imi par de o eleganta aparte. In continuare nu m-as imbraca in galben si verde sau roz si mov. Sa vedem pentru cat timp.

Alt faux pas din trecut era legat de combinarea unor tipuri de imprimeuri diferite. Ia gandeste-te ce reactie ai fi avut acum 10 ani, daca ai fi vazut pe cineva intr-o bluza cu un imprimeu psihedelic, asortata unei fuste animal print! Te amuzi, asa-i? Ei bine, daca stii sa stapanesti bine mixul de imprimeuri, fa-o pentru ca intre timp se poarta.

Cele mai citite articole

In orice cartier din tara asta a lui Fabulospirit, in care traim, a existat mereu personajul dubios imbracat, care taraia dupa el/ea tot felul de traiste, care vorbea cu toata lumea, dar despre care nu stia nimeni mai nimic, daca e homeless sau nu. Daca ai trait si tu in Romania, trebuie sa te gandest acum la ce combinatii usturatoare la ochi faceau acesti oameni cu hainele pe care le purtau. Ei aveau mereu cateva randuri de haine – moda suprapunerilor din ziua de azi, purtau negresit o piesa de seara ziua, o fusta din voal, lurex sau paiete – ceea ce fac cu atata sarm frantuzoaicele in ziua de astazi. Stiu ca in continuare multe femei sunt reticente fata de aceasta moda de a imbina stilurile de zi si de seara, dar efectul este spectaculos, recomand!

Ia intrebati-va bunicile sau mamele trecute de o varsta daca ar purta aur si argint deodata. Garantez ca raspunsul ar veni scurt si taios: Nu, cum sa faci asa ceva? E vorba, cred, si de niste superstitii aici, dar cine le mai stie acum, cand aceasta regula de stil nu mai are nicio valoare.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa