Love21 Diverse Cum sa iti alegi geanta potrivita?

Cum sa iti alegi geanta potrivita?

de Love21

Pentru o femeia geanta pe care o poarta nu este doar un simplu accesoriu util, in care isi depoziteaza obiectele de care are nevoie zi de zi, ci si un accesoriu statement, adica, care poate fi centrul de interes al tinutei. Din pacate nu este usor sa gaseste geanta potrivita. Multe modele arata foarte bine, dar nu sunt suficient de functionale, iar alte ori, cele functionale sunt foarte urate. Din moment ce o geanta de mana poate costa cateva sute de euro, orice femeie vrea sa se asigure ca investitia merita. 

Iata cateva sfaturi pentru a gasi genti din piele potrivite, care sa nu iti raneasca umarul, si care este atat functionala, cat si frumoasa.

Stil vs. scop

Primul lucru pe care ar trebui sa-l iei in considerare este cand si cum vei folosi geanta. Ce vei purta in ea? Cu ce ​​imbracaminte o vei purta? De exemplu, daca esti in cautarea unei genti de zi cu zi, de mers in oras, poti alege o gentuta cu o singura bretea care se poarta in diagonala, decat o geanta clasica cu bretele de mana si umar. Pentru munca, puteti alege o geanta clasica de umar suficient de spatioasa pentru a purta o tableta sau un dosar.

Cele mai citite articole

Tipul corpului

La fel ca orice obiect vestimentar, geanta trebuie aleasa astfel incat sa se potriveasca corpului tau. Astfel, dimensiunea gentii trebuie sa fie proportionala cu tipul corpului persoanei care o poarta. Femeile minione par mai inalte daca poarta genti de mana mici si mai scurte. Pe de alta parte, femeile inalte si slabe trebuie sa poarte genti de mana de dimensiuni medii, mari sau chiar  supradimensionate.

De asemenea, forma unei genti trebuie sa fie opusa tipului de corp al persoanei care o poarta. Femeile mici de inaltime vor arata mai inalte daca poarta o geanta lunga dreptunghiulara, iar pentru femeile slabe si inalte se potriveste cel mai bine o geanta rotunda.

Lungimea gentii este, de asemenea, foarte importanta, pentru ca, partea corpului care este atinsa de zona inferioara a gentii va fi scoasa mai mult in evidenta. Astfel, o geanta scurta iti va face bustul sa pare mai mare. Poti evita acest lucru alegand o geanta cu bretele mai lungi. 

Majoritatea femeilor arata bine cu genti care atarna pana la mijlocul trunchiului.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa