Love21 Relatii 10 idei de cadouri de majorat pentru baieti

10 idei de cadouri de majorat pentru baieti

de Love21

Găsirea cadoulului perfect pentru băieți  nu este ușor. Înainte de a  cumpăra cu încă un cadou plictisitor (citiți: legături), luați ceva timp pentru a vă gândi cu adevărat la ce i-ar plăcea tipului pe care îl sărbătoriți. În timp ce nu poți greși cu opțiunile clasice (o pereche de șosete de încredere), aceste idei de cadouri unice variază de la alegeri personalizate (brățări cu cod Morse) până la cele mai vândute descoperiri ale Amazonului (pahare de bere înghețabile).

Și dacă, din anumite motive, una dintre aceste idei nu este suficient de interesantă pentru persoana care își sărbătorește majoratul, ia în considerare una dintre aceste opțiuni de bricolaj … decât dacă ați așteptat până în ultima clipă, desigur. Dacă acesta este cazul, răsfoiește și mai multe idei pentru iubitorul tău de golf, pentru mâncare sau pentru bere, până vei găsi ceva care le va plăcea.

1) Ideile amuzante vin întotdeauna de la cei mai buni prieteni

Ideile amuzante vin întotdeauna de la cei mai buni prieteni

Când cel mai bun prieten al tău urmează să își sărbătoarescă majoratul, trebuie sa te gândești dinainte la ce poți să îi iei. Așadar, ceva amuzant niciodată nu va da greș pentru el și vei ști garantat că îi va plăcea și se va bucura de el. Astfel, o brățară personalizată de piele pe care să inscripționezi un mesaj haios și simbolic pentru voi doi poate fi o idee bună.

2) Ține cont de pasiunile lui

Ține cont de pasiunile lui

În general, majoritatea băieților, fie ca ajung la vârsta majoratului, fie că au trecut de ea sau nu, sunt pasionați de sport și în special de fotbal. Așadar, gândește-te să achiziționezi dinainte un bilet la un meci sportiv atâta timp cât știi că este pasionat de o echipă anume. Poți chiar și să îi cumperi un abonament la mai multe meciuri sau evenimente ale clubului respectiv.

3) Te poți gândi la ceva mai îndrăzneț

Te poți gândi la ceva mai îndrăzneț

Mai ales pentru vârsta majoratului, cadourile îndrăznețe îl va afce pe săbătorit să își amintească de la cine l-a primit. Majoritatea băieților care se apropie de vârsta de 18 ani se pregătesc să dea examenul pentru permisul de conducere. Astfel, poți merge pe opțiunea de a-I cumpăra un bilet sau un abonament pentru pista de karting.

4) Gândește-te la obiecte utile atât pentru statul în oraș cât și pentru escapade

Gândește-te la obiecte utile atât pentru statul în oraș cât și pentru escapade

Mai ales pentru pasionații de călătorii și fotografie, jucăriile lor preferate pot fi dronele. Dacă știi că sărbătoritul este încântat de astfel de activități, poți opta pentru achiziționarea unei drone și vei ști sigur că va fi un cadou pe placul său.

5) Cadourile clasice nu se demodează niciodată

Cadourile clasice nu se demodează niciodată

Cele mai citite articole

Fie că persoana care împlinește 18 ani are deja o colecție sau nu are deloc, un accesoriu nu este ceva c ear trebui să îi lipsească. Alege un ceas barbatesc clasic, în nuanțele care îl caracterizează cel mai mult. Acesta poate reprezenta cel mai bine trecerea de la copilărie la maturitate și îi va rămâne pentru toată viața.

6) Chiar și părinții pot lua un cadou pe cinste

Chiar și părinții pot lua un cadou pe cinste

Dacă fiul dumneavăastră urmează să împlinească simbolica vârstă de 18 ani, iar tehnologia sau jocurile sunt plăcerile lui dintotdeauna, un nou laptop de gaming l-ar putea lăsa fără cuvinte. Stabiliți împreună cu partenerul de viață care este bugetul în care doriți să vă încadrați pentru un astfel de cadou și apelați la părerea unui specialist pentru a alege unul. Veți fi cei mai buni părinți după acest moment.

7) Cu cât sunt mai mulți, cu atât e mai frumos cadoul

Cu cât sunt mai mulți, cu atât e mai frumos cadoul

Dacă faci parte împreună cu viitorul sărbătorit din același colectiv, poți lua initiative de a face un cadou de grup. Acesta este essential să fie potrivit pentru ceea ce îi place să facă, iar variantele sunt nelimitate. Puteți astfel merge pe opțiunea unui abonament la sală pe un an întreg – dacă este un pasionat al sporturilor. De asemenea, un joc video nu este niciodată ceva demn de a fi uitat, însă trebuie să fie potrivit pentru el.

8) Cadouri utile și pentru viitoarele petreceri

Cadouri utile și pentru viitoarele petreceri

Dacă te gândești să îi cumperi prietenului tău ceva de care să vă folosiți ți în viitor, la serile cu prietenii sau chiar la petreceri mai mari, poți fi sigur că ideea ta va fi foarte apreciată. Optează pentru un chit de bere artizanală și îl vei face să se bucure foarte mult când îl va primi.

9) Practic și în viața de zi cu zi

Practic și în viața de zi cu zi

Băieții în general sunt sunt foarte atenți la stilul lor și în funcție de tendințe își doresc să îl mențină actualizat mereu. De aceea te poți interesa care este numărul pe care îl poartă la încălțăminte și care este modelul preferat și poți căuta o pereche de pantofi sport care îi vor face ziua mai bună.

10) Ideea de plimbare într-un loc nou este potrivită pentru oricine

Practic și în viața de zi cu zif

Fie că este vorba de prietena sărbătoritului sau de grupul de colegi, idee de escapade într-un oraș nou va fi binevenită oricând. Bineînțeles, dacă nu doriți să vă limitați la oras, puteți alege o escapadă într-o țară nouă cu posibilitatea de a alege o persoană dragă care să îl însoțească.

Totuși, orice idee de cadou este bienvenită la un majorat al oricărui băiat, mai ales atâta timp cât acesta se potrivește cu gusturile, preferințele și pasiunile lui.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa