Love21 Diverse Alege o echipă care îți respectă viața privată – vino la Studio20

Alege o echipă care îți respectă viața privată – vino la Studio20

de Love21

Un loc de muncă trebuie să îți asigure condiții de lucru optime, să îți ofere un pachet salarial și beneficii cât mai atractive și, nu în ultimul rând, să îți acorde respectul cuvenit. Toate acestea sunt tot la fel de importante și în domeniul videochat-ului, iar Studio20 demonstrează pe deplin acest lucru. Vei descoperi cum să te simți bine în pielea ta într-un loc de muncă unde îți pui în valoare feminitatea – cât și cum vrei!

Activând în domeniul videochat-ului de peste 20 de ani, Studio20 caută constant să ofere un mediu de lucru cât mai plăcut pentru fiecare angajat – în special pentru modelele de videochat. Experiența își spune cuvântul, desigur, prin faptul că studio-ul de videochat a luat în calcul variante care să asigure confortul modelelor din mai multe puncte de vedere – inclusiv protejarea cât mai mult posibil a vieții private a acestora.

Cum? În primul rând, la Studio20, orice model de videochat are posibilitatea de a alege, atunci când se angajează, dacă dorește să-și folosească numele, o poreclă sau, pentru a lucra în mod anonim, un pseudonim. Prin oferirea acestor opțiuni, studio-ul de videochat asigură protecția datelor personale și a vieții private a modelelor. Acestea nu vor dezvălui clienților decât ceea ce vor despre persoana lor, iar numele, un element identificator de bază, poate rămâne complet confidențial.

În al doilea rând, activitatea de videochat nu se bazează doar pe nuditate. Chiar dacă este, probabil, cea mai populară formă, Studio20 propune abordarea glamour pentru modelele cu o fire mai delicată sau mai timidă, care nu se simt confortabile să se dezbrace în fața camerei. Astfel, un model care face videochat glamour va interacționa direct cu clienții, căutând să îi atragă prin personalitate, atitudine, mod de comunicare, tonul vocii, gesturi, râs… opțiunile sunt nelimitate. Iar bărbații vor fi atrași de mister, de ceea ce nu le este permis să vadă – vei părea inaccesibilă, însă fix acest lucru va stârni și stimula interesul și imaginația bărbaților.

Nu în ultimul rând, respectul pentru viața ta privată ține și de ceea ce îți oferă Studio20 – aici vorbim de flexibilitatea atât a orelor de lucru, cât și a spațiului unde îți desfășori activitatea. Poți lucra în ture în timpul zilei, seara sau noaptea, fie de la unul din sediile Studio20 sau de la tine acasă. Tu vei alege care opțiune ți se potrivește mai bine, ținând cont de ce este benefic pentru a-ți proteja intimitatea și a te simți confortabil în fața clienților.

Desigur, pe lângă acestea, la Studio20 vei beneficia de un pachet salarial extrem de atractiv, plus numeroase alte beneficii. Pe scurt, acestea sunt următoarele:

– venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare (indiferent de experiență), plus comision de bază de 50% valabil din prima zi de lucru;

– bonusuri suplimentare de 5% pentru: primele 100 de ore active pe lună, câștiguri de minim 15.000$ pe lună, comportament online exemplar; 

– bonus suplimentar de fidelitate după 12 luni de activitate, calculat pe baza performanțelor până în acel moment;

– după 3 luni de activitate poți accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare;

– perioadă de training și colaborare cu consilierii de imagine, în special în timpul primei ședințe foto, pentru a-ți îmbunătăți atât look-ul, cât și comportamentul;

– job 100% legal, pe bază de contract de muncă, într-un domeniu reglementat în România încă din 2003.

Nu îți face griji că nu ți se va respecta intimitatea și dreptul la o viață privată dacă îți dorești o carieră în domeniul videochat-ului. Alege să colaborezi cu Studio20, o companie profesionistă care își respectă angajatele și le oferă condițiile și protecția de care au nevoie. Află mai multe aici despre procesul de angajare în cadrul Studio20!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa