Love21 Lifestyle Haine de blană în diferite stiluri și culori

Haine de blană în diferite stiluri și culori

de Love21

Fie într-un aspect elegant sau cu un aspect sport, hainele de blană și jachetele de blană se potrivesc bine cu rochii, fuste sau blugi. Colecția de haine de blana a magazinului online paisishop.ro include piese fine din blană naturală lungi sau scurte, jachete și veste. Încă din timpurile de demult, blana naturală nu este doar ceva special, ci datorită naturaleței sale, este atât atrăgătoare, cât și o sursă de căldură. 

Clientele îi apreciază frumusețea și se bazează și pe culoare. Blana nu trebuie să fie întotdeauna maro și neagră. Hainele de blană moderne sunt disponibile în multe culori diferite. Astăzi, haina de blană este ușoară, suplă și impresionează prin durabilitatea sa unică.

Haine de blană de cea mai înaltă calitate

Paisishop.ro reprezintă standarde înalte de calitate și oferă haine de blană în stil individual și idei inovatoare. Aici găsești modele clasice și neobișnuite din blană de miel, nurcă, vison, lynxs, vulpe, rex-chinchila, caracul persan, chinchila, capra tibetană, piele ștanțată cu blană care se transformă întotdeauna în articole unice versatile, purtabile și absolut de înaltă calitate. Haina de blană de oaie face o declarație. 

Căldura confortabilă se întâlnește cu frumusețea naturală. Armonia efectului și scopului este impresionantă aici. Hainele de blană de miel asigură o stare de bine atunci când sunt purtate și, pe lângă un efect relaxant, datorită căldurii lor naturale, au proprietatea suplimentară de a se echilibra optim în climatul rece.

Haine de blană naturală 

Cele mai citite articole

Hainele de blană naturală sunt ca un parfum bun, ceva ca un vin spumant scump. La ele, clasa este mereu vizibilă și crează o primă impresie de neuitat. Hainele de blană naturală au fost întotdeauna asociate cu clasa superioară a societății. Fără a intra în istoria îmbrăcămintei din blană, vom menționa doar că la sfârșitul secolului al XIX-lea a existat o cerere tot mai mare de haine de blană la modă din diferite clase sociale. 

Hainele din blană naturală sunt cunoscute încă din zorii omenirii, dar astăzi, femeile sunt interesate doar la ultimele tendințe la modă. Hainele de blană sunt ușoare și extrem de delicate la atingere. Acestea sunt concepute pentru a impresiona prin stil, diverse croiuri și culori. 

De asemenea, sunt deosebit de practice și sunt cea mai bună soluție pentru zilele reci. Hainele de blană naturală sunt cel mai adesea de vulpe, nurcă, chinchila etc. S-a dovedit că în ultimii ani, toate femeile cunoscute pentru statutul lor social, se îmbracă în haine de blană. Nu numai că se îmbracă, ci sunt iubitoare de haine de blană. 

În general, preferințele lor sunt în principal pentru hainele de blană de vulpe. Una dintre cele mai preferate este vulpea argintie, precum și vulpea nordică. Vulpea argintie este moale la atingere, cu nuanţe de gri şi negru. Combinația în sine este o etichetă de clasă și stil atemporal. Maria Sharapova, Irina Shayk, Jennifer Lopez, Noumi Campbell, Cher mizează pe una dintre cele mai stilate combinații.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa