Love21 Lifestyle Cizme fără toc sau pe toc – pe care să le alegi?

Cizme fără toc sau pe toc – pe care să le alegi?

de Love21

Toamna și iarna nu este momentul să renunțăm la fustele și rochiile de damă – asortează-le doar cu cizmele potrivite care nu numai că vor oferi o protecție adecvată împotriva frigului, dar vor sublinia și atractivitatea noastră și vor face fiecare picior și mai modelat. Dacă ai o dilemă cu privire la ce să alegi – tocuri plate sau înalte, verifică avantajele ambelor soluții!

Cizme fără toc nu doar pentru femei înalte

Se crede că încălțămintea fără toc este rezervată în primul rând femeilor înalte. Aceasta este o concepție greșită, iar femeile scunde care poartă pantofi fără toc, arată la fel de bine în ei precum prietenii lor înalți. Secretul constă, desigur, în alegerea croiului potrivit, dar când vine vorba de cizme, treaba este simplă.Cizmele fără toc cu un croi clasic într-o culoare neagră universală, subțiază mereu coapsa unei femei și se potrivesc perfect cu rochii midi și mini. Cu toate acestea, merită să alegi o potrivire perfectă la partea superioară a piciorului. În primul rând, nu trebuie să fie prea strâns sau prea lat pentru ca deasupra gleznei să nu apară riduri inestetice, care pot fi de câțiva centimetri. Cizmele clasice sau cizmele lungi vor funcționa cel mai bine, mai ales la o rochie mini.În cizme fără toc, nu trebuie să îți faci griji că poți cădea și să te rănești pe o suprafață umedă sau înghețată. Acesta este un avantaj deosebit al pantofilor fără toc, iar dacă îți dorești neapărat să îți adaugi niște centimetri, poți alege cizme pe o platformă mai groasă sau talpă tip bocanc – sunt un hit al ultimelor sezoane.

Cizme cu toc – sunt o alegere bună pentru iarnă?

În perioada de toamnă și iarnă articole precum cizme pot fi asociate, în primul rând, cu posibile căderi – și nu e de mirare – astfel de încâlțăminte este, în general, mai puțin stabilă și poate aluneca pe anumite suprafețe. Asta nu înseamnă însă că trebuie să renunți la ele. O soluție bună este să alegi încălțăminte cu un toc puțin mai gros, de exemplu tip stâlp, care să ofere o stabilitate mult mai bună și este mult mai confortabil decât pantofii cu toc înalt. De asemenea, merită subliniat faptul că nu trebuie să fie foarte înalt – cizmele cu toc mai mic  arată și ele grozav. În considerare trebuie luată și vremea – nu întotdeauna iarna avem parte zăpadă și trotuare înghețate. Vremea actuală ne-a obișnuit cu faptul că, de obicei, mergem pe trotuare destul de uscate și curate, iar atunci tocul, cu siguranță, nu ne va face rău.

Fără toc sau pe toc? Sau poate ambele?

Trebuie să recunoaștem că cizmele lungi pentru toamnă și iarnă adaugă sex-appeal oricărei femei, așa că nu merită să renunți la ele. Nu numai asta, cel mai bine este să ai în garderobă atât pantofi de iarnă, cât și pantofi cu toc înalt – datorită acestui lucru, vei avea întotdeauna încălțămintea potrivită pentru fiecare ocazie. Cu siguranță merită să ne concentrăm și pe culorile clasice și puțin mai îndrăznețe. Nu doar cizme negre fără toc, ci poate si cizme lungi extrem de feminine visiniu sau smarald pe stâlp? Cel mai bine este să le alegi pe cele care se potrivesc perfect preferințelor noastre.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa