Love21 Diverse Mastercard Concierge: avantajele serviciului de concierge

Mastercard Concierge: avantajele serviciului de concierge

de Love21

Lista sarcinilor zilnice cu care se confruntă omul modern este în continuă creștere. Sistemul de plată Mastercard propune clienților săi să folosească serviciul de concierge, deoarece, cu ajutorul său, deținătorii de carduri premium pot economisi mult timp și efort delegând unui asistent personal să realizeze majoritatea sarcinilor. Fiecare astfel de asistent este un specialist calificat care poate căuta cu promptitudine informații, poate rezerva mese în restaurante și bilete de călătorie, poate îndeplini și un șir de alte sarcini.

Serviciul se numește Mastercard Concierge și poate fi utilizat de deținătorii de carduri premium emise de băncile partenere ale sistemului de plăți. Dacă intenționați să solicitați emiterea unui card, contactați o astfel de bancă pentru informații detaliate despre serviciul de concierge și pentru a solicita un card premium.

Pachetele de servicii Mastercard Concierge

Cele mai citite articole

Fiecare bancă determină individual lista serviciilor disponibile prin intermediul serviciului de concierge. În majoritatea cazurilor, clienții care au solicitat un card premium Mastercard pot, oricând au ei nevoie:

  • să afle detaliile de contact ale magazinelor, spitalelor, saloanelor de înfrumusețare, centrelor SPA;
  • să confirme orarul avioanelor, trenurilor;
  • să solicite orice alte informații de referință pe care un angajat Mastercard Concierge le va găsi și le va furniza într-un timp scurt.

Pe lângă căutarea de bunuri și servicii, precum și informații despre acestea, deținătorii de carduri premium pot comanda închirieri auto, livrări de alimente sau flori, pot rezerva bilete pentru un concert, pot comanda un taxi etc. Lista serviciilor prestate de angajații Mastercard Concierge este foarte extinsă, prin urmare, se recomandă să confirmați detaliile despre activitatea serviciului de concierge apelând linia fierbinte a sistemului de plăți sau a băncii care v-a emis cardul.

Avizurile personale sunt unul dintre serviciile suplimentare populare care prezintă interes pentru deținătorii de carduri premium Mastercard. Dacă aveți un zbor devreme, doar oferiți instrucțiunile corespunzătoare asistentului personal. Cu o zi înainte de zbor, asistentul vă va aminti de călătoria viitoare, vă va trezi dimineața și va comanda un transfer la aeroport. Dacă este necesar, în același timp, asistentul vă va găsi rapid și vă va furniza informații suplimentare și va putea efectua orice alte instrucțiuni, dacă veți avea nevoie.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa