Love21 Diverse Pariuri nebunești câștigătoare și altele încă deschise

Pariuri nebunești câștigătoare și altele încă deschise

de Love21

Lumea pariurilor nu cunoaște limite și bookmakerii oferă cote amețitoare pentru pariuri nebune, de la întâlnirea cu extratereștrii până la pariuri cu subiectul Kim Jong-Un – un articol pentru cei care credeau că le-au văzut pe toate.

Pariu câștigător pe ”implanturi de silicon”  

Ca și când lumea nu ar fi suficient de ciudată, ni l-a dat și pe Brian Zembic, cunoscut în bună parte pentru jocurile de noroc pe mize mari la care a participat și chiar câștigat, dar mai ales pentru apucăturile ciudate.

A făcut pariu că va sta o săptămână exclusiv în baie și un altul că vă rămâne într-o cutie pentru aceeași perioadă de timp.

Dar faima și-a câștigat-o când a acceptat un pariu pe 100.000 de dolari, în 1996, că nu va avea curaj să-și facă un implant de sâni de silicon, și să îi și păstreze timp de un an.

Nu doar că și-a făcut cu succes operația, dar a mai câștigat o sumă bunicică pentru a-i arăta. 

La mai mult de un an distanță, încă nu renunțase la ei.

A prezentat vremea dezbrăcată pentru că a pierdut pariul

Se spune că este indicat să ții jocurile de noroc sau pariurile separat de munca ta obișnuită, lecție pe care Doria Tillier a învățat-o cât se poate de aspru.

Tiller, o jurnalistă din Franța, specializată în reportaje despre jurnale meteo, a pariat că naționala de fotbal a Franței nu va reuși să se califice pentru Cupa Mondială din 2014 și că, dacă va izbuti totuși, ea va prezenta vremea dezbrăcată. 

Franța a obținut biletul de calificare in extremis, în 2013, și Tillier s-a ținut de promisiune.

Un ”clarvăzător” galez a câștigat 250 de mii de dolari

În Anglia, casele de pariuri primesc tot felul de propuneri de pariuri, le stabilesc cote și, de cele mai multe ori, ies în câștig.

https://pixabay.com/photos/paul-david-hewson-singer-bono-u2-434933/

Nu a fost cazul și cu un britanic care a pus în 1989 suma 40 de dolari pe următoarele viitoare deznodăminte (și toate trebuiau să îi iasă pentru a câștiga):

  • Că formația U2 va rămâne nedespărțită și după anul 1999
  • Că artistul Cliff Richard va primi distincția de ”Sir” înainte de finalul secolului XX
  • Și că serialele Easterners, Neighbors, Home and Away vor rămâne în grila BBC-ului până în anul 2000.

Cele mai citite articole

Cota cumulată a fost de 6.479 la 1, ceea ce s-a transformat într-un câștig de 253.000 de dolari la 11 ani distanță de la plasarea pariului. Genial.

2 milioane pariate pe o dietă de slăbire

Unii ar spune că a fost vorba de un pariu în care cine a pierdut (kilogramele) a câștigat.

În urmă cu niște ani, doi dintre cei mai buni jucători de poker din lume, Ted Forrest și Mike Matusow, au făcut un pariu pe 2 milioane de dolari.

Forrest ar fi trebuit să slăbească până la o dată anume numai puțin de 48 de pounds, adică 21,7 kg pentru a ajunge la o greutate de maximum 63,5 kg – ceea ce nu era ușor sub nicio formă pentru un om de statura lui Forrest.

Matusow a pierdut, pentru că la ora expirării termenului Forest a cântărit chiar mai puțin – 62,5 și 2 milioane au zburat dintr-un cont în altul.

Un preț pentru orice

În cazinouri se întâmplă multe lucruri nebunești, mai ales când orgoliile sunt exacerbate de câștiguri sau pierderi

Howard Lederer, câștigător a două campionate mondiale de Poker (World Series Bracelets), vegetarian convins pe aproape toată durata vieții lui de adult, a fost provocat de un alt jucător să mănânce, fără să vomite ulterior, un cheesburger.

Lederer a încasat cei 10.000 de dolari puși în joc și s-a șters tacticos cu șervețelul.

Pariuri ciudate pe care poți să le faci și acum

Dacă ești pariori amator sau profesionist, trebuie să ai mintea mereu deschisă pentru pariuri stranii, neobișnuite, lucru pe care ți-l poate spune oricând și Constantin Mazilescu, expert de pariere, al cărui profil poți să îl vezi aici.

De altfel, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să ai o aplicație stabilă de pariere, cum este și Superbet Aplicatie.

În 2020 poți să pariezi pe multe lucruri mai puțin obișnuite:

  • Cine va fi următorul Papă – chiar dacă actualul deținător al funcției Jorge Mario Bergoglio este bine sănătos
  • Pariuri pe Kim Jong-un, de genul ”când nu va mai fi la putere?” – și aici anul 2031 are cea mai bună cotă, sau ”cum va pleca de la conducerea țării?”, iar Paddy Power spune că moartea conduce detașat în preferințele pariorilor.
  • Dovada că există viață inteligentă dincolo de Pământ și, după cum era de așteptat, casele de pariuri din Anglia spune că cele mai ”realiste” șanse sunt după 2030.

Fără discuție, pariurile legate de Familia Regală sunt la mare căutare în Anglia, dar și cele nevinovate cum ar fi ”Cine va fi personalitatea anului desemnată de BBC” – aici Hamilton, pilotul de Formula 1 conduce – pe asta poți să pariezi și în România. Mult succes!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa