Love21 Curiozitati 5 aspecte care recomanda router-ul AX3 Quad Core de la Huawei

5 aspecte care recomanda router-ul AX3 Quad Core de la Huawei

de Love21

Internetul este astazi utilizat pe scara foarte larga, iar conexiunea Wi-Fi este predominant folosita indiferent daca vorbim despre locuinta personala, biroul unde lucram sau cafeneaua unde ne bucuram de gustul cafelei preferate. Insa  odata cu progresul tehnologic este firesc sa existe o dezvoltare si in privinta tehnologiei care asigura conexiunea Wi-Fi pentru performante cat mai rapide si pentru eficienta cat mai ridicata.

In acest context noul standard in domeniul conexiunii Wi-Fi este varianta de Wi-Fi 6. Aceasta versiune aduce multe imbunatatiri in privinta vitezei de conexiune si a eficientei. Pentru a te putea conecta la varianta de Wi-Fi 6 este nevoie de un router care sa ofere astfel de tehnologii, iar una dintre variantele disponibile pe piata este modelul AX3 Quad core de la Huawei. Iata care sunt principalele 5 aspecte care recomanda alegerea acestui router.

1. Viteza de incarcare mult mai rapida

Fara doar si poate ca principalul argument care recomanda alegerea acestui model de router de la Huawei este viteza de incarcare si conexiunea mult mai performanta pentru orice dispozitiv conectat la reteaua Wi-Fi. Noul standard Wi-Fi 6 va face uitate acele situatii in care paginile web se incarca cu intarziere.

2. Posibilitatea de a configura router-ul direct din aplicatie

Un al doilea aspect care este un plus pentru acest router AX3 Quad core este cel referitor la modalitatea de configurare a dispozitivului. Prin functiile smart precum Huawei Share sau Huawei HomeSec, acest router se poate configura foarte usor prin intermediul aplicatiei AI Life care poate fi descarcata din AppGallery si din Play Store. Mai mult, majoritatea setarilor sunt automat efectuate, ceea ce face configurarea router-ului mult mai facila.

Cele mai citite articole

3. Securitatea router-ului

Fie ca folosesti un router acasa, fie ca ai nevoie de un astfel de dispozitiv la birou, atunci cand accesezi date din mediul online este foarte bine sa beneficiezi de un grad ridicat de securitate pe reteaua pe care te conectezi. Modelul de router AX3 Quad core de la Huawei pune la dispozitie diferite optiuni privind securitatea conexiunii. Exista varianta de white/black list, optiunea de Firewall si alte setari privind securitatea conexiunilor pe care le folosesti.

4. Viteza conexiunii si acoperirea oferita

Fara doar si poate ca cel mai important aspect in favoarea acestui router de la Huawei este viteza de transfer a datelor si acoperirea. Viteza pentru upload sau download este mult superioara chiar si fata de un router Wi-Fi 5, iar viteza este constanta. Chiar si in conditiile in care sunt conectate foarte multe dispozitive la router-ul AX3 Quad core, viteza este una foarte buna. Mai mult, viteza este constanta si foarte buna chiar si atunci cand aria de acoperire are o raza de peste 6-7 metri.

5. Eficient chiar si dincolo obstacole

Nu in ultimul rand merita amintit ca acest router este foarte eficient chiar si atunci cand intre dispozitivele care se conecteaza la reteaua Wi-Fi si router exista obstacole precum pereti sau podele. Acest aspect se datoreaza latimii de banda, dar si tehnologiei Dynamic Narrow Bandband pe care se bazeaza acest router.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa