Love21 IT&C Cum putem imbunatati conexiunea Wi-Fi?

Cum putem imbunatati conexiunea Wi-Fi?

de Love21

Suntem conectati la Internet in cea mai mare parte a timpului. In situatia in care realizam ca ne confruntam cu o conexiune care este cazuta sau este slaba, dintr-o data constientizam cat de mult avem nevoie de o conexiune stabila si fiabila a Internetului. Nu de putine ori conexiunea de care beneficiem prin intermediul router-ului oferit de furnizorii de servicii de Internet este departe de a fi satisfacatoare.

Intr-o astfel de situatie avem posibilitatea de a cumpara unul dintre acele modele de routere care sa ofere cea mai buna viteza si conexiune de tip Wi-Fi, indiferent daca avem nevoie de un astfel de router pentru locuinta personala sau pentru birou. Astazi exista foarte multe optiuni cand vine vorba despre routerele pentru conexiune Wi-Fi. Unul dintre cele mai performante modele este AX3 Dual Core de la Huawei.

Caracteristicile router-ului AX3 de la Huawei

Fara doar si poate ca brand-ul Huawei este unul foarte cunoscut prin prisma numeroaselor dispozitive mobile pe care acest brand le produce. Insa nu multi sunt aceia care stiu ca pot sa se bucure de o conexiune Wi-Fi de foarte buna calitate folosind un router de la acest brand. Modelul AX3 dual core de la Huawei are in dotare 4 antene retractabile si care atunci cand nu este folosit router-ul pot sa fie pozitionate pe router.

Din perspectiva aspectului vorbim despre un echipament cu un design elegant, minimalist si potrivit pentru orice tip de spatiu. Fiind foarte subtire si realizat dintr-un plastic alb mat, acest router are capacitatea de a respinge depunerea prafului si de a nu pastra amprentele. Cu alte cuvinte este foarte usor de intretinut.

Conectivitatea pe care o asigura acest model de router de la Huawei permite conectarea mai multor dispozitive concomitent la router fara ca acest lucru sa afecteze catusi de putin performantele si viteza conexiunii. Acest lucru se bazeaza pe tehnologia de tip OFDMA a acestui dispozitiv, tehnologie care permite transferul de date pentru cel mult 4 dispozitive pe o frecventa de 2,4 GHz sau pentru 16 dispozitive cand vorbim despre 5 GHz. Un alt aspect care contribuie la imbunatatirea conexiunii Wi-Fi pentru acest model de router este latimea benzilor, aspect care imbunatateste viteza cu pana la 60%.

Nu in ultimul rand merita sa amintim faptul ca modelul de router AX3 dual core de la Huawei are capacitatea de a permite conectarea in diferite moduri, si anume prin reteaua Wireless, prin cablul Ethernet sau printr-o retea de tip hibrid (cabluri de retea si fara cabluri). Conexiunea Wi-Fi 6 cu care este dotat acest router garanteaza pentru o conexiune extrem de rapida a smartphone-urilor.

Uita de problemele cu conexiunea Wi-Fi

Daca pana acum conexiunea Wi-Fi ti-a facut numeroase probleme si constant remarcai intarzieri la incarcarea paginilor web, atunci poti sa ai in vedere modelul de router AX3 dual core de la Huawei. Acesta este cu mult mai performant si mai eficient decat oricare dintre modelele de routere clasice, oferind o experienta cu mult superioara prin prisma conectivitatii la Wi-Fi chiar si atunci cand exista obstacole de tipul peretelui.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa