Love21 IT&C Cum putem avea parte de conexiune Wi-Fi cu acoperire mare si cu un aspect elegant?

Cum putem avea parte de conexiune Wi-Fi cu acoperire mare si cu un aspect elegant?

de Love21

Iti doresti sa beneficiezi de cea mai performanta conexiune Wi-Fi? In acelasi timp vrei sa tii cont si de aspectul interior pentru incaperile unde vei avea montat dispozitivul care va asigura conexiunea Wi-Fi? In acest context poti sa ai in vedere echipamentul Wifi Mesh de la Huawei. Acest echipament asigura o acoperire foarte mare pentru conexiunea la Internet, dar in acelasi timp ofera alte avantaje.

Design-ul si instalarea

Din perspectiva aspectului vorbim despre un turn cilindric cu design modern si minimalist, care beneficiaza de un finisaj cu aspect mat de culoare alba. Exista posibilitatea de a opta intre doua si trei astfel de turnuri, inaltimea fiecarei unitati fiind de 21 de cm si cu un diametru de aproximativ 10 cm. Functionarea router-ului este semnalizata de un indicator luminos de culoare albastra. Antena de tip NFC care asigura conexiunea foarte rapida la Wi-Fi este situata in partea de sus.

Pentru ca acest dispozitiv Wifi Mesh de la Huawei isi propune sa ofere cel mai elegant mod pentru a asigura o conexiune Wi-Fi de foarte mare viteza si de acoperire larga, cablurile de alimentare sunt tot de culoare alba, ceea ce ofera un aspect organizat al cablurilor. Din acest punct de vedere vorbim despre un echipament care poate fi amplasat in orice incapere a locuintei, chiar si in sufragerie.

Instalarea acestui dispozitiv este foarte simplu de realizat prin intermediul aplicatiei Huawei SmartHome daca folosesti un iOS sau al aplicatiei AI Life pentru cei care folosesc Android. Instalarea este foarte simpla prin urmarea pasilor indicati, dar trebuie subliniat faptul ca acest router se poate instala fara probleme chiar si fara folosirea aplicatiei. Configurarea este simpla prin faptul ca toate unitatile sunt conectate impreuna si este suficienta setarea uneia dintre unitati.

Tehnologii si functii pentru Huawei Wifi Mesh

Acest router are la baza tehnologia Mesh Q2 Pro care are capacitatea de a identifica puterea semnalului pentru fiecare satelit Wi-Fi din interiorul locuintei, calculand astfel calea ideala spre dispozitiv si oferind o conexiune excelenta wireless. Folosirea a 3 unitati permite acoperirea unei suprafete de pana la 360 de metri patrati, fiind astfel alegerea perfecta si pentru casele cu multe incaperi sau pentru casele cu etaj.

O alta functie foarte avantajoasa este data de posibilitatea de a selecta semnalul wireless chiar si atunci cand te deplasezi in interiorul casei. Acest lucru asigura semnal foarte bun in intreaga locuinta. Pentru a imbunatati calitatea semnalului routerul Wifi Mesh de la Huawei foloseste sistemul Wifi Q2 Huawei prin care canalul wireless este optimizat automat prin adaptarea mediului Wi-Fi la spatiul unde este folosit acest router. La aceasta tehnologie inteligenta de tip Mesh se adauga si functia de control parental si functia de Wi-Fi pentru oaspeti prin aplicatia SmartHome Huawei.

Aceasta aplicatie permite gestionarea router-ului privind setarea limitelor de viteza, oferind acces la conexiuni pentru oaspeti sau chiar intreruperea anumitor conexiuni pentru diferite dispozitive. Daca iti doresti sa te bucuri de conexiune Wi-Fi de mare viteza si cu o acoperire foarte mare, atunci poti sa ai in vedere router-ul Wifi Mesh de la Huawei. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa