Love21 Diverse Se mai poarta hainele tricotate in 2019?

Se mai poarta hainele tricotate in 2019?

de Love21

In special pe timp de iarna, cand temperaturile negative se fac simtite in toata tara, cautam articole vestimentare care sa ofere ne confort termic, fara a renunta la stil. Cele mai apreciate in aceasta perioada sunt bluzele si rochiile tricotate de pe Maroko, ce te ajuta sa ramai in pas cu moda oricand, atunci cand sunt accesorizate corespunzator. 

Bluzele tricotate iti permit sa fii sic, indiferent de temperatura de afara

Calduroase, practice si la moda, modelele de bluze tricotate sunt perfecte pe timp de iarna, iar daca optezi pentru o culoare vie, iti va inveseli toata ziua. In ceea ce priveste bluzele tricotate, modelele sunt atat de diversificate, incat se potrivesc oricarei siluete.

In ultimii ani, in tendinte sunt modelele de bluze tricotate maxi, cu maneci largi si cu buzunare supradimensionate, ce pot fi purtate cu jeansi, pantaloni de trening din catifea sau fuste in linie A, puse in valoare de o pereche de cizme pana la genunchi, cu toc gros. 

Si pentru ca tot vorbim de pulovere si bluze tricotate, cum am putea uita de modelele tip rochie? Situate la granita dintre elegant si casual, bluzele tricotate tip rochie pot fi purtate atat la birou, cat si la iesirile cu prietenii, in prag de seara. 

De cativa ani, bluzele tricotate, ca cele facute de bunici, au devenit piesa de rezistenta a marilor case de moda, ce nu ezita sa le puna in valoare pentru sezonul de toamna-iarna. Potrivite oricarei varste, tricotajul impresioneaza nu doar prin stilul unic si clasic, cat mai ales prin design si paleta variata de culori si texturi. 

Cele mai citite articole

Fie ca optezi pentru bluze tricotate simple, cu guler amplu, in “V” sau rotund, cu diverse insertii de materiale si culori, aceasta piesa vestimentara acorda un plus tinutei in prag de iarna. Versatilitatea este cuvantul care exprima cel mai bine calitatile unei bluze tricotate, astfel incat sa fie potrivita la evenimentele casual, de tip cocktail sau office. O bluza tricotata neagra, peste camasa alba, creeaza o tinuta clasica si cuminte. Daca vrei sa adaugi o pata de culoare, poti opta pentru o cravata deschisa la culoare, jeansi si ghete. 

Rochiile tricotate – purtate si vara, si iarna

Daca ai ramas in pana de inspiratie pentru tinutele de zi cu zi, ce spui daca “pacalesti” frigul cu o rochie tricotata? Nu doar ca arata stylish, dar te va feri si de o raceala zdravana, evident fara a renunta la stilul tau vestimentar caracteristic. 

Fie ca alegi sa porti rochia tricotata de sine statatoare sau peste o pereche de jeansi skinny sau colanti, nu uita de micile detalii: bijuterii simple si o pereche de cizme cu toc gros, fara prea multe “briz-brizuri”. Ca sa spargi putin monotonia unei zile geroase si intunecate, poti completa tinuta cu o haina din stofa viu colorata, dar care sa te reprezinte. 

Rochiile tricotate nu sunt ideale doar iarna, pentru a te feri de frig, cat si vara, daca ai insertii de dantela sau preferi stilul hippie. Spre exemplu, rochia tricotata din macrame, de lungime maxi, sau cea cu insertii de dantela, pot fi puse in valoare in anotimpul torid cu o pereche de sandale fara toc. Nu uita sa asortezi o palarie cu boruri mari, un sirag de margele si cateva bratari si esti gata de plecare. 

Daca nu esti fana a stilului boho chic, vara este recomandat sa porti rochii tricotate in contrast cromatic. Desigur, rochia tricotata este senzuala, iar daca preferi modelele cu umeri goi, ai grija sa nu accesorizezi tinuta prea mult.  

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa