Love21 Relatii Semne ca te place in secret

Semne ca te place in secret

de Love21

Probabil cu totii ati auzit zicala ca, ca atunci cand cineva te place, se va asigura ca stii asta. Potrivit specialistilor, dezvaluirea sentimentelor romantice pentru o altă persoană necesită un nivel de vulnerabilitate. Doar pentru ca barbatii sunt, in  mod traditional mai avansați in privinta sentimentelor lor decat unele femei – tot de la specialisti citire, asta nu inseaman ca toti sunt profesionisti in a arata ceea ce simt.

Daca te place cineva sau daca tu esti atras/a de o persoana, este bine sa stii de la inceput. Orice relatie de cuplu incepe cu o prietenie si apoi, pentru ca amandoi gasiti motive, treceti si la celelalte etape.

Unii prefera abordarea lenta a jocului dragostei, nu facand ceva prea indraznet, dar afisandu-se in mod constant in aria ta de actiune. Pentru orice eventualitate, daca tu, ca femeie, nu esti prea sigura in legatura cu ce simte pentru tine tipul care iti tot da tarcoale, iata  20 de semne prin care un barbat (la unele puncte veti vedea ca se aplica si in cazul femeilor carora le place un barbat in secret) se pare ca iti arata nu numai ca te place, dar isi poate marturisi si dragostea!

20 de semne ca te place in secret  

 

  1. Are ochii pe tine – literalmente

Contact vizual. Avem un milion de clișeuri si teorii in jurul acestuia, dar adevarul e ca exista un aer de mister pe care nu il vom putea defini niciodata. Ceea ce stim este ca, oricum ar fi, contactul vizual spune multe.

 

  1. Isi aminteste date importante

Deci, atunci cand tipul din viata chiar isi aduce aminte de lucruri legate de tine si mai ales cand e ziua ta, atunci fii atenta: te place!

 

  1. Iti da mesaje de noapte buna

Intotdeauna te gandesti la persoana cea mai draga pentru tine inainte de a dormi. Cel putina sa se spune. Atunci cand cineva tine la tine, invariabil; iti va da un mesaj de noapte buna!

 

  1. Este intotdeauna respectuos/a

Daca un tip nu considera obligatoriu sa va respecte in orice moment, atunci nu merita sa iti peterci timpul cu el. Daca da, atunci e important. Respectul poate fi vazut in gesturile mici si in cele mari. In plus, daca iti mai si respecta parerea (chiar daca nu o intelege 😉) atunci al tau e!

 

5.Doreste sa te ajute

Atunci cand un tip este saritor in ceea ce te priveste e clar ca te place. Ajunge sa ai o problema si el va sari sa te ajute. S-ar putea sa iti ia cafeaua preferata inainte de munca, sau sa te surprinda prin repararea chiuvetei, ori prin multe altele – e clar ca vrea sa iti fie alaturi.

 

  1. Iti acorda prioritate

Prin actiunile unei persoane puteți vedea cat de mult loc ocupati in viața lor. Daca va acorda prioritate mai presus de altceva, e clar ca sentimentele ii sunt profunde.

 

  1. Vrea sa stie totul despre tine

Cand iti place cineva, chiar si detaliile cele mai plictisitoare devin de aur. De asemenea, va avea multe intrebari despre tine si despre viata ta pana in momentul cand te-a cunoscut.

  1. Vrea sa fie mereu cu tine

Ati fost vreodată departe de cineva cu care tocmai v-ati petrecut timpul si apoi ati gandit „mi-e dor de deja?”. Daca cineva doreste sa-si petreaca tot timpul cu tine, de fapt iti arata cat de mult ii pasa.

 

  1. Iti spune spune totul despre viata personala

Odata ce devii importanta pentru un bărbat, el va dori sa stii totul – de la munca lui, pana la hobby-urile lui. Impartasirea acestor tipuri de detalii creeaza intimitate si incredere.

 

  1. Este creativ/a

Cele mai citite articole

In loc de o simpla iesire la o cafea sau la un restaurant, te invita la un concert sau o expozitie de arta. Asta arata ca vrea sa impartaseasca cu tine o experienta deosebita si interesanta. La un concert se pot intampla mult mai multe lucruri neprevazute decat la o cafea!

 

  1. Face gesturi intamplatoare

Daca mainile voastre se ating intamplator, picioarele voastre se ciocnesc accidental pe sub masa sau stati destul de aproape cand vorbiti, ei bine, sa stii ca nimic nu este “din greseala”!

  1. Iti cere parerea

Poate lua decizii singur/a si are incredere in sine, dar pentru o calatorie sau o problema in viata te consulta, asta mai mult ca sa vada daca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

 

  1. Stati pana tarziu

Chiar daca se trezeste dimineata a doua zi sau are un proiect de terminat isi face timp sa stea cu tine la inca o poveste, poate chiar propune sa asteptati urmatorul autobuz pentru asta.

 

  1. Se deschide

Nu se preface ca nu are probleme, cu totii avem. Prefera sa vorbeasca cu tine despre ce il/o macina si pentru ca are incredere in tine, se relaxeaza si capata curaj cand vede ca il/o asculti.

 

16.Zambeste des

Cu totii recunoastem un zambet larg care dureaza mai mult de cateva secunde ca fiind o expresie de bucurie, iar daca persoana din fata ta zambeste aparent fara motiv, atunci stii ca adevarata cauza esti tu!

 

17.Te prezinta prietenilor

Prietenii sunt persoane importante pentru noi si nu le-am ocupa timpul cu intamplari nesemnificative. Asa ca, daca te prezinta prietenilor lui/ei, asta spune multe despre cum te vede si ce crede despre tine.

 

  1. Ofera feedback

Atunci cand ii trimiti un mesaj nu asteapta 3 zile pana sa iti raspunda cu OK. Adica iti acorda atentie si vrea sa lase lucrurile sa mearga de la sine, fara jocuri sau alte tertipuri.

 

19. Are pupilele dilatate

Expertii in limbajul corpului spun ca pupilele dilatate sunt un indicator ca persoana cealalta este atrasa de noi. Acest semn este unul subtil pentru ca necesita putina atentie. Este un semn foarte puternic deoarece este involuntar, fiind declansat de emotiile noastre.

  1. Face planuri

Daca dupa ce ati intrat in vorba vrea sa va mai vedeti, inseamna ca este interesat/a. Nimeni nu vrea sa se revada cu o persoana care nu ii place.

Asa ca daca planuieste o noua iesire, asta e un semn bun! 🙂 

 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa