Love21 Diverse Sexul in saptamana 39 de sarcina

Sexul in saptamana 39 de sarcina

de Love21
dragoste

Cum se schimba sexul in saptamana 39 de sarcina

In saptamana 39 de sarcina, bebelusul se afla in ultimele saptamani de dezvoltare inainte de nastere. La aceasta etapa, bebelusii se pregatesc sa intre in lumea exterioara si isi pregatesc organele pentru nastere. In plus, in aceasta etapa, bebelusii incep sa se dezvolte din punct de vedere sexual si parintii pot afla daca bebelusul este baiat sau fata.

Simptome prezente in saptamana 39 de sarcina

In saptamana 39 de sarcina, mamele s-ar putea simti obosite, dureroase si anxioase cu privire la nastere. Acestea sunt toate simptome normale in aceasta perioada si ar trebui sa fie pregatite pentru nastere. In plus, chiar daca bebelusul se afla in saptamana a 39-a de sarcina, dezvoltarea sa sexuala incepe inainte. Parintii trebuie sa fie pregatiti pentru a afla daca bebelusul lor este baiat sau fata.

Cum se poate determina sexul bebelusului in saptamana 39 de sarcina

Cele mai citite articole

In general, specialitatea medicala poate determina sexul bebelusului in saptamana 39 de sarcina prin intermediul ultrasunetelor. Acestea se realizeaza cu ajutorul ultrasunetelor si permit medicilor sa observe din interiorul uterului organele reproductive ale bebelusului. Medicii sunt capabili sa vada si sa identifice si anumite caracteristici ale organelor sexuale externe ale bebelusului. Acest lucru le ofera medicilor si parintilor o indicatie clara daca bebelusul lor este baiat sau fata.

Teste comerciale pentru a determina sexul bebelusului

In plus fata de testele medicale, parintii pot afla si sexul bebelusului lor prin intermediul unor optiuni comerciale. Acestea includ teste de sange, teste de urina si teste genetice. Aceste teste sunt realizate la domiciliu si sunt capabile sa arate sexul bebelusului inainte ca acesta sa nasca. Cu toate acestea, aceste teste nu sunt la fel de precise ca testele medicale si parintii ar trebui sa fie constienti de riscurile pe care le implica.

Concluzie

In saptamana a 39-a de sarcina, bebelusul se pregateste sa intre in lumea exterioara si incepe sa se dezvolte din punct de vedere sexual. In general, medicii sunt capabili sa determine sexul bebelusului prin intermediul ultrasunetelor. In plus, parintii pot folosi si diverse teste comerciale pentru a afla sexul bebelusului lor inainte de nastere. Cu toate acestea, aceste teste nu sunt la fel de precise ca testele medicale si ar trebui sa se satureze de acestea.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa