Love21 Lifestyle Tricouri pentru femei – ce modele să alegeţi pentru a crea ținute interesante?

Tricouri pentru femei – ce modele să alegeţi pentru a crea ținute interesante?

de Love21

Tricoul este unul dintre articolele esenţiale din garderoba oricărei femei. Atât în zilele călduroase de vară cât şi în cele figuroase de iarnă, dar şi în anotimpurile intermitente, tricoul se poartă.

Şi, cum am cam pierdut şirul trendurilor din cauza pandemiei vă propunem să descoperiţi care sunt modelele de tricouri pentru dame în vogă în acest moment ş cum puteţi crea ţinute interesante cu ajutorul lor!

Care sunt cele mai căutate modele de tricouri pentru femei?

Noi am spune că toate şi nu am greşi foarte tare. Adevărul este că, atunci când este combinat într-o manieră super cool, chiar şi tricoul larg din anii 80 al mamei poate deveni o piesă de rezistenţă. Totuşi, iată care sunt cele mai căutate modele de tricouri de damă în acest an:

  • Cele cu imprimeuri artistice: şi încă la ce mare căutare sunt aceste tricouri! Fie că reproduc un tablou celebru sau un peisaj idilic înflorat, tricourile de damă cu acest tip de imprimeu fac mare vâlvă în acest moment. În plus, sunt foarte simplu de combinat cu alte articole vestimentare, dar despre acest lucru vom vorbi puţin mai jos.
  • Cele cu meme-uri: cine nu a râs măcar o dată copios la imaginile virale transformate în meme-uri? Ei bine, aveţi ocazia perfectă de a purta meme-ul preferat direct pe piept sau pe spate, deoarece tricourile de damă cu acest tip de imprimeu sunt foarte cool în acest an.
  • Cele cu imprimeu nealineat: adică o pată de culoare ici, una colo, un mesaj dezordonat… dacă vi se pare că tocmai am pictat un tablou abstract, să ştiţi că este vorba despre tricourile de damă care se poartă în acest an! Cu cât mai neobişnuit este printul, cu atât mai bine!
  • Buzunarul fake: e bine să avem buzunare pe bune (eventual şi pline) însă aici vorbim despre acele tricouri de damă care au imprimate câte un buzunar. Din care se chinuie să iasă vreo pisicuţă drăguţă sau chiar un mesaj haios.
  • Tricourile cu mesaj: de vreme ce vă reprezintă în totalitate sau vă doriţi a fi ghiduşe, tricourile cu mesaj sunt o alegere foarte bună de exprimare personală, care pot grăi singurele pentru voi. Alegeţi-le după bunul plac şi purtaţi-le cu stil!

O varietate mare de tricouri stilate găsiţi pe answear.ro. Credem că aici tonul chiar este în pas cu moda!

Care sunt cele mai căutate modele de tricouri pentru femei?

Ce tip de croi trebuie să aibă tricourile de damă moderne?

Cele mai citite articole

Dacă anul precedent ne-a învăţat ceva, acel lucru a fost cât de importantă este sănătatea, în primul rând, şi în al doilea, cât de important este să ne simţim confortabil în pielea noastră şi în hainele noastre. Cumva, acest lucru se reflectă în croiul tricourilor de damă la modă în 2021, acestea fiind comode: se poartă croiul larg în continuare, sau tricourile foarte scurte, tip crop-top. De asemenea, cele care urmează linia corpului sunt binevenite, însă puteţi da uitării modelele extrem de mulate.

Aceleaşi trenduri urmăreşte şi moda masculină astfel încât, domnilor, vă propunem şi dumneavoastră să daţi un click aici https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/tricouri!

Nu uitaţi, dragilor, să fiţi mereu confortabili şi cool în acelaşi timp, se poate!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa