Love21 Diverse Videochatul, cea mai banoasa meserie in Romania

Videochatul, cea mai banoasa meserie in Romania

de Love21

Cel mai bun model de videochat din lume este din Romania

Videochatul este un domeniu care, spre deosebire de multe altele din Romania, a inregistrat o crestere spectaculoasa in timpul pandemiei. In acest mod, multe tinere, care au vazut in el un loc de munca sigur, in care sa se dezvolte si sa se bucure de libertate, au ales sa-l practice, dupa varsta de 18 ani. Vrei sa afli de ce beneficii se bucura si cati bani castiga modelele de videochat? Ei bine, sumele nu sunt deloc unele mici, de fapt, depasesc cu mult salariul minim din Romania!

Romania, recunoscuta ca tara cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume nu avea cum sa lipseasca de pe harta mondiala a videochatului. In 2020, un model din tara noastra a fost desemnat drept cel mai bun model de videochat din lume. Ivonna Reeve este biolog si a castigat acest trofeu dupa doar trei luni de cand a inceput sa practice aceasta activitate.

In general, meseria este imbratisata de studente, care obtin in acest fel un venit consistent cu ajutorul caruia sa-si continue studiile, fara sa apeleze la ajutorul parintilor. Daca te intereseaza un astfel de job flexibil, intr-un studio videochat Bucuresti, al carui program ti-l stabilesti fara sa fii conditionat de nimeni si de nimic, trebuie sa stii ca WOW Agency angajeaza! Specialistii de aici te pot ajuta sa-ti indeplinesti visul de a obtine independenta financiara intr-un timp scurt. Conditia este sa ai intre 18 si 35 de ani, sa ai un aspect placut si ingrijit, sa cunosti limba engleza la nivel conversational si sa-ti doresti sa evoluezi si sa te dezvolti pe plan profesional. Nu e greu, nu-i asa? Mai ales ca tot timpul vei avea alaturi traineri care te vor consilia si te vor ajuta sa perseverezi!

De ce sa lucrezi intr-un studio profesionist? Pentru ca aici vei beneficia de toata aprecierea, de tot confortul si de toata sustinerea de care ai nevoie, fie ca esti la inceput de drum sau ca esti la curent cu tot ceea ce inseamna lumea videochatului.

Cat castiga modelele de succes

Nu este greu sa ajungi cat mai sus in videochat, mai ales daca ai sau daca iti „ascuti” armele necesare: pasiune, determinare si responsabilitate. Acestea sunt cele mai importante calitati, de care au dat dovada si modelele care acum au succes si sunt apreciate in toata lumea. Sunt unele fete care castiga 10.000 de dolari din videochat intr-o saptamana, cum este cazul Ivonnei Reeve, dar castigurile imense vin dupa o munca asidua. „A fost cea mai mare provocare pentru mine, am stat online 174 de ore intr-o saptamana. Am dormit aproximativ 15 ore, in total, in 7 zile. In rest am fost online non-stop”, a declarat Ivonna.

Modelele din Romania castiga lejer peste 1.000 de dolari pe luna. Nu conteaza ca nu au experienta de lucru intr-un studio, daca dau dovada de seriozitate si implicare, sunt sprijinite sa obtina tot ce si-au propus.

Dupa cateva luni de munca in videochat, atat in Bucuresti, cat si in restul tarii, modelele ajung sa-si cumpere masini, locuinte, sa-si plateasca vacante scumpe in afara tarii si sa-si satisfaca absolut toate capriciile si dorintele.

In concluzie, videochatul este o meserie de viitor, in care angajatii sunt mai mult decat niste simpli lucratori ce se prezinta la program, ei beneficiind de program flexibil, de suport in dezvoltarea personala si de remuneratii pe masura. Cele mai populare modele de la nivel international pot castiga zeci de mii de dolari pe luna, nici in Romania castigurile nefiind mai prejos, mai ales in cazul persoanelor care isi dau toata silinta, muncesc constant si sunt la dispozitia clientilor cat mai mult.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa