Love21 Diverse Ce sunt si cum functioneaza sistemele de spionaj audio?

Ce sunt si cum functioneaza sistemele de spionaj audio?

de Love21

Cu siguranta multe persoane si-ar dori sa dispuna de microfoane spion atunci cand un coleg le hartuieste, cand seful se poarta excesiv de urat sau atunci cand vor sa inregistreze anumite discutii importante. Pentru a achizitiona cele mai bune astfel de dispozitive primul pas este sa se inteleaga cum functioneaza spionajul audio. Tehnologia audio spion poate ajuta oamenii sa rezolve cele mai delicate probleme, iar in prezent, dispozitivele sunt tot mai performante si mai usor de ascuns.

Ce este supravegherea audio?

Un dispozitiv de inregistrare spion adecvat ar trebui sa fie atat discret, cat si eficient. Faptul ca arata ca niste obiecte de zi cu zi  face microfoanele complet discrete.

Aceste dispozitive de ascultare iau multe forme si dimensiuni, iar fiecare dintre ele are atasat un mic dispozitiv  microfon, impreuna cu spatiu mare pentru a stoca toate datele inregistrate.

Unele sunt activate prin voce, ceea ce inseamna ca se activeaza numai atunci cand vor inregistra sunetele. In acest fel, nu trebuie sa fie activate manual si se poate economisi durata de viata a bateriei si spatiul de stocare. Sunt putin mai scumpe, dar sunt si cele mai eficiente.

Cele care trebuie activate manual incep inregistrarea dupa ce este apasat butonul „pornit”. Aceste dispozitive inregistreaza fiecare sunet pe care il capteaza prin microfoanele lor de inalta calitate, iar gama de sunet este exceptional de larga.

Cele mai citite articole

Utilizatorul poate apoi sa conecteze dispozitivul la un port USB al computerului si sa redea inregistrarea prin orice player media care accepta formatul. Dar sunt si modele care nici macar nu necesita un computer pentru a asculta, redand singure sunetul.

Un dispozitiv de inregistrare activat prin voce este cel mai bun gadget de spionaj. Este instrumentul esential pentru numerosi specialisti din domenii variate.

Recorderele spion activate prin voce incep sa inregistreze numai dupa ce capteaza un sunet, iar acesta este ceea ce le face dispozitivele de spionaj audio discrete perfecte. In plus, toate datele audio stocate consta doar din sunete si voci, in loc de pauze silentioase si zgomote de fond.

Orice alt dispozitiv de ascultare ascuns si microfon spion care nu este activat vocal este practic cam depasit. Odata activate, inregistreaza totul – inclusiv tacerea. Acest lucru poate fi plictisitor si frustrant atunci cand sunt verificate fisierele audio mai tarziu, deoarece ocupa inutil timp.

Cei care nu au experienta cu echipamentul de spionaj audio inainte nu ar trebui sa isi faca griji. Acestea vin de obicei cu indicatii precise pentru a fi folosite intr-un mod cat mai corect. Dispozitivele de supraveghere audio vin in diverse forme si pot fi alese astfel incat sa se si potriveasca locului in care sunt folosite pentru a nu a trage atentia.

Toate sunt echipamente de spionaj de inalta calitate si unele  pot fi mai utile decat altele. Spre exemplu un pix cu microfon se va potrivi oriunde pentru ca nu este nimic anormal ca un pix sa stea pe birou sau sa stea aruncat pe o masa in interiorul casei.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa