Love21 Diverse Cum poti avea casa mult visata?

Cum poti avea casa mult visata?

de Love21

Iti doresti de ceva timp sa iti achizitionezi un apartament sau o casa? Vrei sa fii pe picioarele tale, independenta si stabila financiar. Acum este momentul, o poti face rapid, nu peste X ani. Incepe munca la Studio20 ca model de videochat glamour, in orice oras mare din Romania, intre 16 Septembrie si 30 Octombrie 2021, si ia-ti apartamentul sau casa in rate fara dobanda chiar in noaptea de Revelion!

Orice model ce se angajeaza la Studio20 in perioada 16 septembrie si 31 octombrie poate primi apartamentul mult visat  in rate cu 0% dobanda chiar pe 1 ianuarie 2022! 

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia de oportunitatea de a avea casa dorita?

  • Incepi prima logare la unul din sediile Studio20 din Romania intre 16 si 30 Octombrie 2021
  • Pana pe 31 Decembrie 2021 faci o medie de minim 3000 de euro pe perioada si 20000 de euro total sales (te ajutam noi, daca te tii de program). Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si impreuna veti lucra la un plan pentru viitor. 
  • Pe 1 ianuarie iti alegi o casa sau apartament si noi ti-o cumparam in rate, valoarea si numarul ratelor fiind flexibila pentru ati permite sa le rambursezi cat mai rapid.

Daca iti doresti cu adevarat sa devii proprietarul casei pe care ai visat-o, si vrei un loc de munca stabili si cu beneficii financiare deosebite, contacteaza chiar acum unul din sediile Studio20 din Bucuresti sau din tara.

Jobul de model videochat iti ofera multe beneficii, de la veniturile mari, la sansa de a invata despre oameni si cum sa comunici in viata in avantajul tau. Dar acum poti avea chiar mai mult de atat, ce spui de o locuinta a ta de la Studio 20?

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele propriei case si te ajuta sa iti rambursezi ratele pentru locuinta cat mai repede. 

Daca deja esti model videochat, stii ca poti avea castiguri foarte mari intr-un timp mult mai scurt decat daca ai lucra in orice alt domeniu, neavand experienta necesara. Daca iti doresti sa devii model, sigur ai auzit despre sumele pe care le castiga modelele si te gandesti sa profiti de aceasta oportunitate si sa iti indeplinesti dorintele personale si materiale.

Pe langa multitudinea de beneficii oferite precum  training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20, acum modelele au ocazia de a-si achizitiona un apartament sau o casa rapid in rate fara dobanda. 

Studio 20 iti ofera sansa de a avea locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar in care poti vedea exact cat de repede poti plati ratele si de cate ore de munca ai nevoie pentru ati atinge visul.

Valoarea maxima a casei depinde de venitul tau mediu ca rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani ca sa traiesti frumos in continuare.

Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza ce tip de locuinta poti cumpara, care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi recomandam o casa/apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta rapid.

Plata ratelor va fi extrem de simpla, la fiecare perioada de incasare vei avea o parte a platii pe care o vei aloca direct ratelor la locuinta. 

Studio videochat Craiova

In Craiova s-a deschis in 2016 cea de-a saptea franciza a Studio 20 din lume si a sasea din Romania dupa Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara. Studio videochat Craiova unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din tara, te intampina cu dotari unice, de la dormitoare tematice, pana la birouri, cabine de dus moderne si bucatarie, toate la standardul de excelenta Studio 20.

Cele 15 camere tematice, o echipa tanara, ambitioasa si perfectionista, oltence frumoase si destepte, te asteapta sa faci parte din echipa studioului de videochat din Craiova. Locatia de 500 mp, din centrul Craiovei, imbina perfect discretia de care au nevoie modelele noastre de videochat cu un mediu prielnic pentru obtinerea recunoasterii profesionale. Pentru ca suntem o echipa precum o familie, ne respectam modelele si munca pe care o depun, iar constant le motivam prin diferite recompense si concursuri oferite in cadrul acestui studio de videochat.

Vrem sa excelam impreuna, asa cum am stabilit si in motto-ul Studio 20, tocmai de aceea facem periodic investitii in echipa Studio 20, in amenajarea locatiei, in echipamente tehnice, in modelele noastre (cursuri limba engleza, cursuri cultura generala, sedinte masaj, sedinte foto, make-up etc). Si pentru ca dorim sa ne pastram eticheta de cel mai bun studio de videochat legal din lume, te asteptam cu aceleasi conditii daca doresti sa te angajezi la Studio 20 Craiova: contract de artist-interpret legal, program flexibil, training profesional, make-up, styling si multe alte facilitati pe care le poti descoperi facandu-ne o vizita. In plus acum poti devenii proprietara propriei tale case.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa